Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Rica ederim kardesim insallah yurur bu hisse de kar ederiz.. bugun goz ustunde olacak bunun bakalim kac gundur assgi saliyor kendini ky mi dokuyor acaba.. ; )?
Aliisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aliisa ()Eyvallah kardeşim tşk ederim
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()Tesekkur ederim. @H_s_Bursa hocamiz da bir bakayim demis. Bende ona gore takip edeyim
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Yurutecekler sanirim usta da ky mi dokuyolsr anlamsdim..
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Eyvallah..
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Tamamdır tşk var ol bakayım bende
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Ne zamandır takibimde alamadım bir türlü.
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Usta nacizane size bir hisse soyleyeyim.. #trgyo.. aylik grafikte ust tepeleri kirmis yukari . takasina da toplu deniyor ben de bir ara giricem bakalik uygun yer bekliyorum.. ha gider mi gitmez mi bilmem ama gidecegi yonunde gorus var.. ytd diyelim..
@Halilibo06 @deniz88 @Deryagol @Aliisa @Eagle13
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Hayır alacaksan emir giriyorum ki ben orta ve uzjn vade alıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Allah kolaylik versin ustam.. gunduz islem yapamiyosunuz o zaman oyle mi?
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Rica ederim gündüz uyuyorum hocam gece çalışıyorum bu hafta
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Tamamam ben ustaya sorarim temelini cok sagolasin gercekten unutmamis cizmis atmissin emek harcamissin.. eyvallah.. :)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Formasyon çalışırsa 12 lakin temeline bakmadım açıkçası endeksi biliyorsun 2620 üstü iki kapanış lazım bunlar sadece öngörü
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Ustam eline emegine saglik.. bugun terse gidince ciktim ama bunu degerlendircem... hedef tam olarak kac ustam pek okuyamadim ama?
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@Hakedis2 bilgine