Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
lehfi ()tamamdir abi sagolasin
btc 40 k filan olsa 5x filan yapacaksa bugun hesapladin Benin favori coinlerde yuzdelik olarak en az cikan coin
orta vade hold yapabilirim yani belli boya filan girer btc 28k olursa filan
mazar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()dün akşam 116.8 alım yaptım 121.8 satış oldu
124.6 ya kadar çıktı bu gün çok büyük para bizim gibiler için
ancak bu saatlerde pozitif görünmüyor
rsı geriye döndü
dünkü grafiği atayım sana
lehfi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lehfi ()abi hayırlı aksamlar bch tam satacaktim 120.2 alis 120.3 satacaktim 116 ya dusunce vazgectim.
elimizde parklar mi bu sende
5x filan yapar mi uzun vade?
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()amin inşallah
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Kolay gelsin cümlemize bol kazançlar nasip etsin rabbim saygılar
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()ben şu anda
APE ATOM BCH ve BNB ile ilgili al sat yapıyorum
ancak bir kaç gün öncesinde başladık bu alışverişlere
doyum noktaları ve düzeltmeler gelebileceğinden
çünkü kar realizasyonları oldu bir öneri
benim için sorumluluk demektir
BNB de biraz daha devam edeceğim
olursa olur
ytd
selamlar kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Peki yakından takip ettiğin ve güzel yerlere gelir diyebileceğin bir para varmıdır saygılar
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()en azından bir müddet
mutluluk süreci olabilir
o zaman da toparlanır
yeni süreci değerlendiririz
ben moralimi yüksek tutuyorum
hepimiz için
sevgi ve selamlar
1BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Eyvallah emeğine sağlık abi . Ne olacak bu alcx dersin sonumuz tr sineması gibi mutlu mu olucak