Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Biraz araştırdımda bizlik değilmiş :)
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()İnanmadıkça korkmanın bi Anlamı yok abim İslami kısmı tek olan allah ki bahsettiğin şeyin dinsel kısmı yok sadece bir avuç insanın herseyi bilirim kafası kelime anlamı olarak tabi iç kısmı detaylar ne şekil bilemem fazla bakma derim
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Ezoterizm den korktum hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Korkuyu satın almak lazım ama !
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Korkmaya başladım..
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Bakmışsın bu merak ilerde çoğu şeyin kapısını açmış ?
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bu aralar ezoterizme merak saldım. 3/6.9 ve özellikle 11 sayısı..
Farkındaysanız dipler ve tepeler hep bu sayılar ile geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Eth de 701 usd btc de ise 17ve 15k iki emir var bakalım hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Gelen faizlerin oranı bence mühim değil. Önemli olan enflasyon üzerinde baskı kurup kurmadığı. Baskı kurabildiği an zaten fiyatta bunu anlamış olacağız. O zamana kadar toplamaya devam
0BeğenmedimŞikayet
DavutDavut ()9 danda aşağı dusmesin
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Hayırlısı abim uzun süre bekletecek gibi herhalde 2023 yılında fed ne yapacağının kararını aralıkta verecek ondan öncesi boş zaten
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Olur mu olur ben emir girdim.
DavutDavut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()1btc =1$=1tl=1 eth olcak ; )))
0BeğenmedimŞikayet
DavutDavut ()Yok yok usta 9 Lara gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()ETH de de 200 dolar mı beklemeliyiz o zaman
0BeğenmedimŞikayet
DavutDavut ()Biz bitcoin i 9 larda bekleyelim ozamazan ister gelsin ister gelmesin
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Peki dip veya alacağınız seviyeyi nasıl belirleyeceksiniz? Yani 30k da belki dipti ama olmadı. 20k geldi dip desek 18k geldi. 18k ya da dip dersek neresi gelir bilemeyiz ki.. bu durumda parçalı almak gerekmiyor mu?
Ayfah için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Bu görüşünüze ve hesabınıza katılmıyorum. Daha dusukten alırsanız daha karlı çıkarsınız. Almak için btc nin 100 k olmasını beklemeye gerek yok diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hayır neden olsun? Şu saatten sonra biri 100 usd olacak dese ben onada inanırım. Ama herkesin kendi riski ayrıdır. Aylarca beklersin o seviyeler gelsin. Ya gelmez ise? Risk ödül oranını belirlemek gerekir. 20k dan btc alırsın 10k düşer yüzde elli zarar yazar. Ama orta uzun vade 100k olur yüzde 500 kazanç sağlar.
10k gelsin alayım diye beklersin 12 den döner 100k olur sadece beklediğinle kalırsın.. o yüzden herkes kendi risk algısını yönetmeli.
0BeğenmedimŞikayet
DavutDavut ()Az öncede yazmıştım bu işten hiç anlamam anlamak istemem. Ama 9 rakamı beklesek yalnis olurmu acaba.
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()28-29 milat oldu. Bu seviyede kaybedilirse 10k masada olur. Daha sert hareketlere gebe kalacağımızı resmileştiririz. Umalım ki olmasın. Umalım ki bir sonraki ay enflasyon açıklaması bu aya göre düşmüş olsun.. yoksa dibi yok ne yazık ki
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam en büyük fon yöneticileri bile tahmin yürütemiyor. 15015 gibi bir rakam masada 22300 üzerine atamadığımız sürece sürekli aşağıları konuşuyor olacağız.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Defansda kimse kalmadı likid oldu çoğunluk
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()sesli güldüm ahahahaj :)))
0BeğenmedimŞikayet
DavutDavut ()Nereye düşer yıldızın bol oldugu için bilginde vardı diye sordum
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Alım emirlerim 17 den 14 e kadar 1k usd lik farkla var ne dersin daha aşağılara doğru mu uzatalım
0BeğenmedimŞikayet
DavutDavut ()Usta bu bit nereye kadar düşer sence
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Allahını seven defansa gelsin formasyonu oluşur sanırım
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Safları sıkılaştırırız luci