Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Bu cuma pazar kurulur
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Satmak için sabah pazarını almak için kelepirci akşam pazarını beklemek gerek:)
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Ben hala tutuyorum hedef 22 ons
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Sabah pazarı olmazmıddd
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Aynen cuma akşam pazarı alacağım kısmetse . odun alevı gıbı atesı hemen söndü sayılır onsun ytd
Turgut4407 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgut4407 ()Yılmaz hcm okdar bekledin bence gündüz ü Cuma yi bi gormek iyidir sanki
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()21.60 dan al hocam dıyorsun yani:)
dogrusubende24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogrusubende24 ()aynen @NİLSUDE ustad'larımızla istişarelerimizde 21.66 rakamı
altında başka, üstünde başka. 21.6x üstündemi diye takip edilecek.
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Aldirmazlar hocam 20 usd ye geri cekerler
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Ben kısada hedefe bakarım 21.64 tü ilk hedef. Şimdiden sonra izleyeceğiz ne olur.
Onu da belirteyim 21.64 üzerinde kapanışlar alacak mı?
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocan 22 dedirtmezler gozu asagida
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Hayır 22.37 yanlış yazmışım. 21.37 olacaktı.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Yani düzeltme gelirse 21.37 lere gelirmi demek istiyorsunuz.
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Düzeltme 21.37 demek istedim. YTD değildir.
2BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Böyle önemli günlerde herkes gibi bende temel odaklı düşünüyorum. Ancak şunu belirtmek istiyorum. Teknikte meydana gelen oluşumlar bize yön gösteriyor. 22.37 üzerinde mum kapanışlarını takip edeceğimi belirtmiştim.
Demem o ki; speek, baron ya da piyasa yapıcılar adına her ne derseniz deyin önceden yapmış olduğu ya da almış olduğu pozisyonlarla ipucu veriyorlar ve şunu belirtmek istiyorum; neden olduğundan çok ne olduğu önemlidir.
Kendi fikrim bu şekildedir.
Gönlünüze göre olsun arkadaşlar.