Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ben ape aldım doğru ilk 200 zararda ape ve sand toplamda hatırladım
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ama Ape de çok uyardık @Issizadam63 de dahil bu uyarmalara mahvoldular malesef
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()btc 26 lara salamazsa ve yön btc zıttina gitmezse panik satışlarla evet yön yukarı gider
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Lunc boğayı baslatir gerisi hikaye ytd.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Luna 30 dolar ken uyardık ama burda 40 dolar hedef verenler vardı nasip
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ben lunadan battim 200 200 de eski lunadan 400 200 de geçmişte 4 ay içinde 600 küsür 1200 den 538 kaldi
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Selda doğruyu söyle kim önerdi sana bu apeyi lunc alsan bundan iyiymiş ytd. :)))
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ne alcaz kral ben dün sabahtan beri tl. deyim
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Obo çalışmaya devam ettikçe hedefi 4.55
Sarı kanalın dibi de 3.91 şuan için... kanal dibi ilerleyen zamanlarda değişir.
0BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Fiboya göre 3 seviyeleri var hocam igne olarak olabilir
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Nerden alinir