Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bereketli olsun hocam.
Mehmedi_Anka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ümitlerin tamamen bitmesi lazım
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Hızlı gidip 0.001 lere kadar el sallatmadigi sürece pek vazgececeklerini sanmıyorum halen ucuzdan tutanlar var bir şelale daha yaparlarsa belki ytd.
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()Teşekkürler Oğuzhan hocam bir miktar giriş yapıyorum ve stopu da hemen ekliyorum herşey için tekrar teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Öyle yaptılar
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Lunc ta iyi silkelediler ucuzdan alanlar satmissa amaçlarına ulaşırlar ama hızlı gitmediği sürece beklentim az :) ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Karla işlem açılabilir. 2.58 de mutlaka stop konulmalı LUNA da. 3.89 da satılmalı. İlerisini şimdilik göremiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()Lunc değil de Lunadan kâr ettik teşekkürler Oğuzhan hocam, tekrar bu seviyelerden girilir mi acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Değerlendirene bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()Tamamdır çok sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()3.29 ve 3.98 tepki gelebilir.. ama emin değilim sadece teknik açıdan aldım
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()Ben de bir miktar dediğiniz seviyeden LUNA ya ekleme yaptım, yeni aldığım Lunalari kaçtan göndermeli kâr seviyesi var mı? şimdiden teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()FIB dönüş seviyesiydi iğne attığı yerler
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()İyi geceler Oğuzhan hocam kusura bakmayın yine ben :)
Dikkat ettim de LUNAyla Ustc aynı dakikada tepki verdi bir bağlantı gördünüz mü acaba?