Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Ya kusura bakma bana gelince cevap verdim.
Gümüş_yarim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_yarim ()Aslında bu soru @USTAMM içindi sanırım yanlışlıkla sizin yazınıza yazmışım
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ette56 ()Selamun Aleyküm
herkese iyi günler diliyorum
Daha önce hiç Gümüşle işim olmadı şimdi ufaktan bi alım yapmayı düşünüyorumda Sizce Buralardan alınırmı ? Sizce mantıklı mı bana yardımcı olursanız sevinirim
1BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Ben çok acemiyim büyük bir hatam var onslar çok yüksekte iken euro larim i parite yaptım onsun yükselmesini bekliyorum, yani size fikir verebilecek konumda değilim kusura bakmayın :( burda asrn hocam , ustam , canculator hocam yasemin abla doğrusubende nicki bi çok arkadaş var onların fikrini alın ancak bukadar yardımcı olabilirim size. hayirli geceler
Gümüş_yarim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_yarim ()Bu şekile göre dolar dan gümüşe geçilir ama önden gelen bir FED var ki dolarda beklemek daha mantıklı geliyor sanki siz ne düşünüyorsunuz acaba hocam
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Inşallah abi. @ARES__ üst yorum abi
0BeğenmedimŞikayet
sirri35 ()Ellerinize sağlık @USTAMM ...
Peki bir retest yapar mı acaba... mesela 12.3×dan ya da 12.6× dan...
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim Hep beraber.
6ncı_his için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Çok yaşa üstad…
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()O artık Beğ :)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Destek altta direnç yukarıda olur
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Rica ederim sagolun
Deniz58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
architect ()Tamamdır hocam takipteyim
2BeğenmedimŞikayet
Deniz58 ()Teşekkürler ustam ellerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()kapanışları görelim daha sağlıklı olur
YTD
architect için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Hocam destek direnç yok mu onumuzde
1BeğenmedimŞikayet
architect ()Hocam merhaba. Bir süredir ayrıyım buralardan. Sizin hedefleri gördüm yeni. Genelde nokta atışı olur hedefleriniz. Kaç vakte kadar beklentiniz. Tl de kaldım da ben
1BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Birden ortalık gümüş ışıltısı ile kaplandı:))
Rakamlar süper @USTAMM
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()İnşallah ustam bu öngörün için belirli bir süre var mı
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim.
9BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Gümüş gram hedefler
12,32
12,66
13,14
15,10
YTD
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Ustamm sizce bu yükseliş nereye kadar olabilir
1BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Sonunda tenekelikten beyliğe terfi etti yani ustam. Emeklerine sağlık ; )