Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Dikkat edin. Reteste geldi tam sınırda geziyor formasyon bozulmaz inş...
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akose ()Abi profil fotoğrafından tahmin ettiğime göre benden yaşça büyüksün. Bildiğin bir şey var ki böyle diyorsun. Kendi düşüncelerimi ve senin de söylediklerini birleştirerek bir şeyler yapmayı deniyeceğim. teşekkürler :)
frikuva için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()O dört saati geleceğin açısından değerlendir. Okuduğun alanla ilgili geleceğine yatırım yap. Düzenli bir gelir elde etmeden yatırım olaylarına girme derim.
akose için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akose ()Sosyal hayat içinde para gerekli be abi maksat 12 saat çalışıp 140 tl almaktansa böyle bakalım nereye kadar gidebilirim diye bakayım yaparken belki 3-5 bişey öğrenirim Allah büyük.
12 saat çalış 8 saat uyu 4 saat kalıyor napıcaksın ki
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Yok longdayım
Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Shortlari giydin mi?
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Sana tavsiyem kriptodan uzak durman:))Öğrenci olarak sosyal hayatın akademik sürecin feci sekteye uğrar. İlla alacaksan spotta takıl. Ben çok usta değilim. Bu yüzden kılavuz karga hesabı olmasın :))
0BeğenmedimŞikayet
akose ()ah be abi satın alamadım :( near'ı seni takipteyim abi ne yazarsan onu alıyorum artık :)
5.7 oldu kaldıraçlı girebilseydim bi 10x bugün harçlık çıkardı da giremedim :(
1BeğenmedimŞikayet
akose ()Kusura bakma abi bende öğrenmeye çalışıyorum. Öğrenciyim 260 dolar bişey var işte maksat günde bi 10 dolar kazanayım harçlık çıksın :) teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Ben kaldıraçlı giriyorum. 5.63 ten 2 usd likit seviyesine 4 usd daha aşağı 8 5.45 lere kadar emirler var. 6 usd yeter bana
0BeğenmedimŞikayet
akose ()satış emrini kaça girdin abi
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Şöyle 6 usd lere çıkaralım. Girdim emirleri
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()5.63 te long açtım. 50x ama altta likite seviyelerine emirlerim var.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Near hareketsiz kaldı nedense bilemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
akose ()kaçtan aldın abi kaçtan satıcaksın alayım mı bende şimdi
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Near kopup gider mi? :)) longçu oldum
0BeğenmedimŞikayet
lehfi ()Sağolasın ustam
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Teşekkürler. Umarım calısır btc de pek ışık gözükmese de
Alonedark için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alonedark ()Eline sağlık üsdat...