Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Biz bu trendi bugün takibe almadık Mayıs ayından beri bu trendi takip ediyorum derken kuru sıkı atmıyorum alın bakın!
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bu grafiği takip etmeye başladığım tarihler. 4 ayı geçti hala kırmasını bekliyorum. :)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bakın bu trendle ilgili 3 ay önceki takiplerim. Yükselişler düşüşler olabilir ancak trend içinde hareket ediyor, ne alt noktadan nede üst noktadan kırılmış değil. Sadece son denemede üstten kırılım olup tekrar kanal içine düştü ve sarkmaya başladı. Şimdi kanal dibini test etmeye giderse 1600 sevileri gelebilir. Bu sadece bir ihtimal ancak olmayacak bir ihtimal değil bana göre. 1680 ve ona yakın noktalardan destek alıp almayacağına bakmak gerek. Ytd. Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bak bunu doğru söyledin kardeşim. Gaybı bilen sadece Allah'tır bizler sadece tahmin yürütürüz ancak vebal almak istemem o yüzden bunları belirtiyorum. Değerlendirmek tabiki siz değerli kardeşlerimize düşer. Benim için sende değerli bir kardeşsin. Yüce yaradana emanet olasın. Hayırlı akşamlar tekrar.
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kardeşim inan bizimde birşey bildiğimiz falan yok, sadece bugüne kadar takip ettiğimiz üstadlardan alabildiğimiz bilgiler ışığında elimizden geldiği kadar birşeyler çizmeye çalışıyoruz okadar. Burada bizden bilgi ve tecrübe olarak çok daha üst seviyelerde üstadlar var bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. İsim zikretmeye gerek yok hepsine saygılar sunuyorum... hayırlı akşamlar kardeşim.
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()@Sucu6464 bak kardeşim alt yorumda 2 hafta öncede belirtmiştim üstteki direnç yerlerini kırıp daha üst seviyelere gidemedi sarkma yaptı. 1800 bölgesine kadar normal diyebiliriz ama dediğim gibi daha altları belkide 1760 lara kadar sarkar diye düşünüyorum. Ytd.