Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Yarında kalırız temenniyse bu günü kapatalım bakalım Bünyamin abi eyvallah
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()18.34 üzerinde kalıcılık gümusdeki düşüş trendinin bitişi anlamına gelir ytd
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Abi neler oldu bugün başım döndü
Sen anlayabildin mi ; )?
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Bereketli olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()1693 iken ilk depozito yazdığımda parçalı almaya başlamıştım o yüzden ilk depozito diye yazdım 1677 beklentim devam ettiği için alım beklentisi dediğim 1677 beklentim ve Sell. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Sell mi açtın abi kafam karıştı :)))
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()İlk depozito alım poz beklentisi ve 1677 ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()altın ons ve o anki rasyo varsayımına göre hedef belirlenebilir 1779 ile 1668 arası target ytd
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()İyi geveler abi Hedef var mı beklenen Altın onsa göre mi?
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Kural 1 ilk depozito gerçeği piyasa kabulü ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Kural 3 ve 6 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Net_X ()teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Satışlarda teminat olarak istenirse metallerin durumu farklı olur ytd
Net_X için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Net_X ()metallerde bölemi etkilenir varabey sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Brent 109.722 potansiyelde üstünde sabitlenmedigi takdirde 95 dener buda borsalarda ve fonlarda nihayi güneyle sonuçlanır ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Madde 5 piyasa hagi fiyat teklifinde giriş yapılacagını iyi tahlil etmek gerekir aksi takdirde sadece yatırım yapmış ve kar etme durumunu ötelemiş olur tüccar ytd
1BeğenmedimŞikayet
Net_X ()eyvallah efendim teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Selamlar sn netx bekliyoruz nasipse
Net_X için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Net_X ()varabey selamlar baya düşüş bekliyoruz yanlışmı anladım?
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Akdenizde bir sürü ada var artık hangisine yazlık kışlık gözüyle bakarız orasıda ayrı bir konu hayırlısı olsun. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()İlk iki kural ve denge kurma olasılıgı aksi takdirde gözyaşı ve nefret hüzün ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()6. madde pisikoljik stres yaşamak boşuna faydası olmayan bir durumdur ytd