Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()Gelmiş , tekrar teşekkürler
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Yazdım hocam düşmedi mi?
Mehmedi_Anka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hayır yatırımcının elindekiler sabit kalacak. TERRA vakfının elindeki son kalan UST yakılacak. Yani hibe edecekler..
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()"Yüzde 10 üzerinde topluluğun elinde tuttuğu UST yakılacak. "
Cümlemizi biraz açabilir misiniz biz Ustler dahil mi bu yakmalara?
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()"Yüzde 10 üzerinde topluluğun elinde tuttuğu UST yakılacak" cümlemizi biraz açabilir misiniz? Yani biz de dahil miyiz? Anlayamadım.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hakkımızda hayırlı bu saatten sonra zarar kes devri de kalmadı.. en dibe de batsa bir iki tane sıfır silerse ekleme yaparım. Onun dışında durur hocam öyle
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()Bu temenninize bütün kalbimle inşaallah amin diyorum eğer olursa bu kurtlar sofrasında zararımı minimuma indirebilirim belki
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Yüzde 10 üzerinde topluluğun elinde tuttuğu UST yakılacak. Toplam UST sayısı 10 milyar civarı bir rakama denk gelecek. CZ Akıllı bir insan. Arzı sabit ve az olan bir ürünü taşımak isteyecektir. Tamamen buna inancımdan tutuyorum. Umarım Allah gönlümüze göre verir :)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()Teşekkür ederim ben de sermayenin %20si ile Ust ye girmiştim fakat beklediğim gibi bir tepki gelmedi gerçi binance açılmadı ama diğer borsalarda epey düşük seyrediyor şu anda, bu arada Ustnin de yenisi çıkmaz umarım çünkü hala yükseliş umudum var 0.35-40 lara kadar, eğer tekrar güven sağlıcaklarsa önce Ustden başlamaları gerekir diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Yüzde 90 mala girdik hocam. Benle birlikte son ürünleri aldıysanız hepsi karda. 33-34 bandı karar noktası olacaktır bir kaç kez dener. Kırıp tutunmayı başarırsa 37/39 bandına kadar ilerleriz.. ilk kademede yarısını satarım dipten aldıklarımın. 37-39 gelirse hepsini satıp beklemeye geçerim..
Hayır ekleme yapmayı düşünmüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()İyi akşamlar Lucifer bey btc hangi seviyeyi geçerse 33-34 doğru
yükseliş başladı diyebiliriz? Altlara ekleme yapmayı düşünüyor musunuz?