Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Allah razı olsun hocam
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Ben de üç beğeni verdim ve takibe aldım hocam, saygılar:)
Esenle için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Tşkler hocam bilmukabele bende size gönderiyorum sağlıklı bol kazançlar dilerim saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Allah razı olsun çok teşekkür ederim
3 beğenin verildi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hayırlı sabahlar, bol ve bereketli kazançlar...
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Hayırlı sabahlar hocam çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Yaxamozzz ()Tesekkur ederim O?
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Evet maşallah diyelim daha da iyiye gidecek gibi.
Gezgin_karadeniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()3 beğenin verildi güzel insan
Yaxamozzz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Esenle ()3 beğenin verildi hocam
Allah'a emanet olun
Hayırlı kazançlar diliyorum
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()16 fiyatı güzel oranmis kacirdiginiz yer birazda Kısmet meselesi saygılarımla iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()İyi akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
Yaxamozzz ()İhtiyacim olan bir miktar degil vadesi de uzun olabilir.16 iken alacaktim kacirdim
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Merhaba yatırımınizin vadesi ne bağlı al sat tavsiyesi veremiyorum k bakmayın tercih Sizin bol bereketli sağlıklı kazançlar dilerim saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
karagülle58 ()Yok geç kalmadın ama 20 leri 22 leri 2 3 ay bekleme ihtimalin olabilir alırsan yada temmuzda direk 20 de gorebilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Yaxamozzz ()Merhabalar peki ben suan euro almak icin cok mi gec kaldim sizce bu seviyelerden ?
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Sabır Beyza hanım saygılarımla izliyoruz
2BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()euro çok bekletti ama bejlediğimize değecek inşallah hocam, takipteyiz hocam, iyi çalışmalar, saygılar...
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Şu an için pozitif hafta ortasından sonra euro bölgesi verileri ile pozitif yönde hareketlerin devamını bekliyorum Euro usd parite si Euro lehine pozitife dönüyor saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederiz hocam, elinize emeğinize sağlık, inşallah pozitif devam eder.
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Tabikide oguzum sevgiler saygılar sağlıklı kazançlar dilerim
Team35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Team35 ()tmdir hocam atarsan etikerlemisin son duruma bakalim hayirli mesailer
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Rica ederim oğuz mesaideyim Gram altın ons dolar analizleri inşallah atarım güzel kardeşim saygılarımla
Team35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Team35 ()emegine yuregine bobregine saglik hocam :) hocam birde dolar ve gram icin bir calisma yapabilirmisin