Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Fiyat yansıması
MAĞDUR_ADAM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()14,80 e kadar 15,98 -15,40 kırarsa mümkün
Eser7474 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eser7474 ()dolar ne olur hocam benim tahminim 14 80
glbalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()artık 940 anca iner nolursa olsun
Eser7474 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eser7474 ()Yarın ne olacak bakalım hocam 900 lere düşmese iyi bunlar birsey yapacak faiz olmasza çıkmazsa başka formül bulurlar
Crazzy_man için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhan1903 ()Piyasa sabit biracagini zaten biliyor ve fiyatladi. Karar sonrasi bir artis olmaz. Illaki devam eden surecte cikacagi asikar.
0BeğenmedimŞikayet
MAĞDUR_ADAM ()Peki sabit kalmasi neden. Olma ihtimali neden yuksek
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()Kısa vademi
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()Kısa vademi
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Ben teşekkür edrim
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Ben 995-1008 ilk hedefim son karar sizin
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederiz hocam, elinize emeğinize sağlık!
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Emeğine sağlık can kardeşim. Başarılarının devamını canı gönülden dilerim. Sevgiler saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
MAĞDUR_ADAM ()Karar veremedim ciksam mi diye tersteyim. 4lulerden. Yukselirse yine duser ozman. Kararsizim
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Teşekkür ederim iyi aksamlar
Benim_dünyam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Teşekkür ederim sizde eksik olamayin
BuğraKağan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_dünyam ()Emeğinize sağlık iyi akşamlar
3BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Sabitbkalirsa yuklseisler devam eder faiz içilirse yuksleilser hizlanir faiz qrtirirsa dolar baskilanir gramida etkiler ama sabit kalacak büyük ihtimal ile
0BeğenmedimŞikayet
BuğraKağan ()Tadire şayan paylasimlariniz emekleriniz icin tesekkur ederim hocam yön belirlemek grafikleriniz sayesinde baya kolaylasiyor eksik olmayin
1BeğenmedimŞikayet
MAĞDUR_ADAM ()Peki yarinki merkez bankasi kararlarindan sonra gramin yonu ne olur sizce