Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()tşkrler. evet @ koymadığımı sonradan farkettim. ama pc den ayrılmıştım telefon ile baktığımda farkettim düzeltemedim. cevap için ayrıca tşkrler.
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @xxbirzamanlarxx
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Hocam, etiket yaparken başına @ işareti olmayınca bildirimlere düşmüyor. Merak ettim grafik atacağım demiştiniz. Belki bildirim düşmemiştir diye sayfanızdan baktığımda gördüm.
Gümüştl de yarasa formasyonu var. fib0,5 değeri 11,22 idi ve kırdık. 11,48 ve 11,85 önümüzdeki formasyon hedefleridir.
Grafiğinize baktım. Gövdelerden (iğneleri ihmal ederek) bir megafon çizmişsiniz. Bu olabileceği gibi iğneler de baz alınarak (iki ihlalli) bir yükselen kanal da çizebiliriz. 19 ve 23 mayıs iğne dipleri kanalın tabanı , 17 mayıs başlangıçlı kanal tavanı çizersek (13 kez temas etmiş ve dönmüş) yükselen kanalı görebiliriz. Önümüzdeki 4 saat için kanal tepesi 11,48 dir. Burası kırılırsa teknik olarak yola devam eder diye düşünürüz. 11,06 Altın da mum kapanışları gelirse de hareketin aşağı yönlü olabileceğini düşünürüz.
Çiziminiz de takip edilebilir. İğne uçlarından çizim yapmamızdaki amaç fiyata gidip geleceği aralık tanımaktır. Bu vesile ile fa- ke hareketlerden daha etkileniriz.