Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0507 21:52:17
EUR 36.3559 21:52:17
USD 34.5769 21:52:17
ALTIN ONS $2620.0050 21:52:17

Grafiği gönderen: gramci_2

⭐⭐gramci_2 ()
Gram Altın
Onsta 1080 civarı beklentim Dirençte son nokta olan 1146 nın haftalık kapanışta kırılması ile sona ermiştir. Kanalın Altın da yine 1080 var ama görünen o ki 1230 u test edip kanalın altına yönelecek.

Artık onsta hedef 1230 dur. 1120 lere kadar gerilemeler şu anki görüntüye göre alım fırsatıdır. Buralar da benim için alım fırsatıdır. Bu fikre bir parça yatırım yapabilir ve dolar dan onsa 1/4 oranında geçebilirim.

(Yine de haftalık kapanışlarla bile boğa tuzağı oluşabileceğini unutmamak lazım. Ama böyle uzun süreli grafiklerde de tuzaklardan korkarsak yatırım yapamayız.)

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

gramci_2 ()

@Sarrafsoner onsta düşüş değil 1230 a kadar yükseliş bekliyorum. Önemli gördüğüm bir direnç (1137 fakat iğneler ile 1146 idi) yine önemli gördüğüm bir sürede - haftalıkta- kırılmıştır.

Fakat her zaman belirttiğim gibi kırılan bir dirence fiyat dönüş yapabilir. Yani önümüzdeki hafta için 1133 artık destektir. Buraya kadar bir düşüş olabilir ki en güzel alım yeridir.

Fakat piyasaya biz yön vermiyoruz.
Sadece yöne göre alım satım yapıyoruz.
Yön yukarı iken bu önemli direnç kırılmış iken 1133 aşağı kırılır yön aşağı dönerse yapacak bir şey yok. Aslında profesyonel yatırımcılar kırılan dirençten alım yaparlar ve piyasa aşağı dönerse stop ile çıkarlar fakat biz acemi olduğumuzdan yani kendi adıma söylemiş olayım. direnç kırılınca alım yapıyoruz fakat piyasa tersine dönünce stop yapmıyoruz.

Stop olayında ben şöyle bir yol izliyorum. Şayet dolar gibi ana trendi yükseliş olan bir piyasada alım yapmış isem ve bir müddet sonra net bir düşüş görmüşsem sattığımda aldığım fiyatın üstünde ise o zaman kar az da olsa çıkıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Sarrafsoner ()

Şimdi bende ons düşünüyodum korkuyom 1000 altına salar diye şansmı. Var bizde)

0BeğenmedimŞikayet

gramci_2 ()

rsi ve macd zaten olumlu
özellikle rsi nin henüz şişmemesi ve macd'tan al sinyali gelmesi ayrıca olumludur.
(Bazen macd olumluya geçer fakat rsi nin 70 e dayanması insanı kaygılandırır)

Fakat hatırdan çıkarılmamalıdır ki düşüş kanalında kırılan dirençte dirence geri dönüşler kırılan direnc düşey oluduğu için fiyat daha aşağısında olabilir. Artık direnç destek olmuşken bu destek 1120 ye kadar inebilir.
Bu kısmen avantaj oluştururken kısmen de dejavantaj oluşturur.

Avantajı: En güzel alım yeri her zaman kırılan dirence dönen fiyattan olur.
Dejavantajı ise buradan alım yapılırsa stoploss imkanı büyük ölçüde ortadan kalkar. Veya zarar çok olur. Haftaya destek 1133 tür.

0BeğenmedimŞikayet

Mht6363 ()

Gramcı hoş geldin nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

amatör18 ()

Meraba kardeş parite yorumunuz varmı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum