Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Satış ta ve sistem illaki piyasa güzel fırsat verir yeterki sabretmesini bilmek lazim
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Bence alım için biraz takip edilmeli, belki bu hafta dolar bacagiyla biraz daha artabilir. daha sonra tekrar Fed baskısı herzamanki gibi
Tabi birde Bizim MB var
Hayırlısı diyelim
Ytd
Crazzy_man için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Cokdogru soyluyorsun dostum orta ve uzun vade dudunmek en mantıklısı ytd
Umut242 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umut242 ()Düşünce alıp yatmak gerekiyor artık al sat yapmak sıkıntı
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Ben teşekkür ederim dostum
üçüz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Evet makas araliklari onemli 880-900 lerde almak lazımdı kar edebilsin bu makas arsligi da eskisi gibi değil artık ytd
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Valla bende kaç banka var en ucuzu şuan 961 e veriyor
Ekranın 870 olması lazım alım için
En iyisi yarını bekliyelim
ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kprenss ()Anladım hocam teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
üçüz ()935 sat talimatı iptal mi etsem
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Dostum yukeis olacak 4 saatliklerde 5 -10 lira düşse alim icin kar kardır yuksleilser devam demek ama ytd
Kprenss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kprenss ()Hocam yükseliş olacak diyorsunuz o seviyelerden nasıl alacak acaba
1BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()919-929-939 şuanda bu seviyelrden parcalinalim yapabilirsiniz isterseniz ytd
Looksharp33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oguzzy ()Bence bekle ons illa ki salacak
Looksharp33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Looksharp33 ()Burdan alalım mi peki 922 den çıktım, aşağı düşme ihtimali yok mu beklesek full tldeyim. burdan alıp terste kalmaktan korkuyorum daha önce yaşadım çünkü