Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0482 12:13:51
EUR 36.2638 12:13:51
USD 34.5731 12:13:51
ALTIN ONS $2673.5350 12:13:51

Konu: Dolar...

⭐⭐LostPassenger ()
Bitcoin
Geçmiş olsun...

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

O da doğru hocam az olsun öz oldun dolar pik yapmadan en fazla yerinde sayar kısa sürelerde ama 15 alıp 20 saticam misal ama diğerlerinde pump mu diyorsunuz onun hayalini kurup yaşamak ıstiyorum 1 kere yüzde yüz zarar sonrası çok zoruma gitti :)

LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Yarın 20 olcak falan dediğimi hatırlamıyorum zaten?

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Ytd diyelim ama skl dedim iki gündür bugün yüzde 10 üstü yaptı durdu:)))

Kenanhlvnl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kenanhlvnl ()

3 vakte kadar deseydin keşke ucu açık olurdu 3 gün 3 hafta 3 ay gibi :))

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Altlar 3 güne atak yapacak içime doğuyor ne alsam

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Hocam olan oldu bu btc bizimle maytap geçiyor tl de 30.500 üstü kalıcı olamadı güvenip alt coin de alamıyorum luna almam daha dursun az zaten

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Hocam birşey sorcam dolar 20 olmamış ki :))

0BeğenmedimŞikayet

Oğuzhan_07©20 ()

Akarı yok kokarı yok:)

frikuva için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Oğuzhan_07©20 ()

Ben devam ediyorum 200 usd tertemiz 25k usd lik almıştım

1BeğenmedimŞikayet

frikuva ()

13 k yı 1.047 döndüm. 80 usd temiz bence

Oğuzhan_07©20 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Yok parite ile hiç ilgilenmedim.

0BeğenmedimŞikayet

Oğuzhan_07©20 ()

Bende dün akşam euro ya çevir dim usd t leri 1.04 den şu an 1.047 lunadan ve coinlerden daha hayırlıdır isterki zarar kazanç %1 bile olsa

0BeğenmedimŞikayet

frikuva ()

Doğu euro usd parite si ile ilgileniyor musun? Ben elimdeki usdyi 1.0400 den eoruya çevir miştim.

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Sene sonuna kadar görecektir.
@Selda09 sana dolar al derken dalga mı geçiyormusum bak ? Hem suan lunadan zararda olmayacaktın hem de dolardan karda olacaktın...

Coinkolik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Inne atti yeri herzaman yokluyor kademeli gidiyor resmen

0BeğenmedimŞikayet

Coinkolik ()

Tebrikler hocam.20 lere gidecek mi gorusunuz nedir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum