Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Ben teşekkür ederim
Takipteyim_13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takipteyim_13 ()Sagolun tesekkur ederim...
Crazzy_man için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Sizde sagolun Dilruba hanim
Dilruba_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dilruba_ ()Bende ederim emeğinize sağlık paylaşimlarından dolayı sağolasin.
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Ben teşekkür ederim
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Çok teşekkür ederim hocam öğrendikçe dogrulamak icin sorarım sevgi saygı bizden
2BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()1798-1800 burlar dibin dibiydi qrik onumdekinhaftalarda burlardan destek alıp yukari yönlü kılacaktır ytd
Takipteyim_13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takipteyim_13 ()Hocam buna göre düşüş bitti diyebilur miyi? Şimdiden tskler...
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Yengeç formasyonu Potansiyel Dönüş Noktası fiyatın dönmesi beklenen bir alandır. Estağfurullah sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum saygilar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Ben biraz çok soru soruyorum kusura bakmayin bende ders alıyorum öğrendiklerimi sorarak teyit ediyorum yengecte tam tersi diye biliyordum tesekur ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Düşüşü tamamlamış yukari yonlundememk
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()1797 ustu kalicilklarda ve kqpnislarda 1806-1815 ilknkademe direncleri 1815 ustu jalicilkta ve qjpnislarda 1825-1834 1798 altinkalicilk ve kapnislarda 1788-1778ilk kqdeme destek 1778 alti kalicilklarda ve japnislardada 1769-1760 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Takipteyim_13 ()Egvallah emegine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekkür ederim hocam birsey sormak isterim yengeç pormasyonu olusursa durum ne olabilir