Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 04:36:05
EUR 35.9598 04:36:05
USD 34.5492 04:36:05
ALTIN ONS $2717.4500 04:36:05

Konu: Keşke Düşeceği Yere Şöyle Hızllı Düşse de Çıksa

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Al sat yapamayıp beklemek zorunda kalanlar için mayayı göle çaldık ya tutarsa.
Ama şu ana kadar edindiğim tecrübe düşüşlerde desteklerde tutundukça kardan fedakarlık edip dibi beklememek çünkü umulmadık yerde yukarı dönüp alıp başını gittiğini defalarca gördüm. Yükselişlerde de tepe beklemeyip kardan fedakarlık edip dirençleri aşamayınca parçalı çıkışlar yapmak çünkü umulmadık yerde baş aşağı döndüğünü gördüm.
Nereye düşerse düşsün full girmedim imkansız gibi gördüğüm yere düşerse elde TL var nereye çıkarsa çıksın full çıkmadım elimde mal da var. Aç gözlülük ve hırs kaybettirir. Kanaat ve sabır kazandırır. Elbet bunun yukarı dönüşü de olacak inşaallah.

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Anladım teşekkür ederim

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

dolar 17,39 dayken yazmıştım 16,09 a kadar geriledi aynı mantıkla gümüş çıkıp aşağıdan toplaya bilirdiniz.
25 gündür de yukarıdan maliyetlenelere küçük miktarlarda başlayıp yavaş yavaş artırarak aralıklı parçalı dirençlerde gümüşten dolara desteklerde de dolardan gümüşe geçerek kurtarmayı deneyebileceklerini paylaştım pek çok arkadaşta denedi.
Son bir kaç gündür de bedava dolarları kısmen TL ye geçirip dolardaki bir geri çekilme durumunda aşağıdan toplama ihtimalini paylaşıyorum.
Uzun süredir gümüşten TL ye geçmek gibi bir paylaşım yapmadım.
Alttan alır yukarıda anlattığım gibi ortalamasını düşürürsen o zaman ons yukarı tepki verdiğinde kademeli olarak kısmen TL ye geçmek mantıklı ola bilir.

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Ben sattigimin Altın da kalan bir rakamdan almayı kast etmiştim makas okadar fazla olunca sattığın rakamın üstünde alırsan aynı rakamı kar etmiş olmazsın miktar azaltirsin gibi

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Ufak al satlarla kar aldıgına ve totalde sermayeyı artırabıldıgıne göre senı tebrık etmek gerek kardesım

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeş benim anlamadığım çıkıyorsun da çıktığın aynı parçanı parite edip bedava dolar ını almıyor musun ?
Bak sana hazır bedava dolar veriyor. Yükseldikçe aynı yeni yerine koyup düştükçe de daha fazla yen toplamıyor musun ? Ytd.

135,541 e kadar düşmüş 136,752 ye kadar da yükselmiş geri de dönse yukarı da gitse farketmez kademelerini koyduysan nereye gitse bedava toplarsın.
@Gbahar bedava olan şey zaten kurtarmasa ne olur. Pariteyle ne kadar bedava dolar kazandıysan parçalı çıkarsın dönüş olursa da katlamalı kazandırır. Olmazsa da karını alır. Tekrar bedava dolar toplarsın.
Yeter ki düşmeye devam etsin en tepeden de girsen kurtarırsın.

1_can için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

1_can ()

Bir parça Yen daha çıktım. Ytd.
Son parçam kalmış. Nasip.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Anlatmak istediğim bu iyi kademe yapan her türlü de kurtarabilir size çok riskli bir cevap vermiştim şimdiye kadar kaç kere parite fırsatı verdi ?
USTAMM dolar TL de bir geri çekilme ihtimali görüyor musunuz ?
@1_can 136.80 civarı 2 parça parite etmiştiniz bir kademe daha çıkabildiniz mi ?

Hakantb için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hakantb ()

@REŞAT12 bu yorumunuzu hatırladım o zarar cıktı çok şükür şimdi daha az zararız ve sepet altınımda var iyi hatırladın dostum çok teşekkür ederim Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Hakantb yüklediğim grafiklerden sonra şimdi de alt yorumlar değişip yerine başkaları geliyor inşaallah bu sefer doğrusu çıkar alt yorum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İki ay önce zararkes yapayım mı diye sormuştun takibe devam ettiysen inşaalah şu anda zararının üç katı kar etmişsindir diye düşünüyorum hiç haber vermedin.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Yalnızİnsan Alt yorum
Evet 12,40 ı geçtiğinde soran arkadaşa ben henüz işlem yapmadım bekliyorum dedim 12,10 da da çıkış yaptığımı yazdım.
Zaten çok bilsem full çıkardım hala da korkarak işlem yapıyorum bir şey bildiğim yok. Ama 28 dolar da girip çıkmıştım. Sayfamda çoğunu paylaştım.
Bak 9,03,2022 de 12,17936 dan girmişim 10.03.2022 de 12.32242 11,03,2022 de 12,46686 12,52562 den geri çıkmışım
28 dolar seviyesinden bile girişim var ama çıkışım da var
Ben bile kâr ediyorsam her kes eder.

0BeğenmedimŞikayet

Hakantb ()

Teşekkür ederim derim zaten fikir istişaresi yaptım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben zararkesin 24,50 seviyesinde akabinde de yukarı düzeltme olduğunda ikinci kere yazmıştım birincide bir önceki düşüşte alttan aldıklarımı az karla çıkmıştım ikincisinde de 11,29 seviyesinden çıkış yapmıştım ki hiç birinde full çıkmadım ama bir yakınıma borç vermem gerektiği ve elimde fazla param kalmayacağı için fazla çıktım iyi ki de borç vermişim. Kesin emin olamayız.
Ben bu örneklerde belirttiğim gibi düşüş başladığında derinleşmeden veya yukarı düzeltme yaptığında tercih ederim.
Soruna gelince makas durumun nasıl şu an hangi fiyattan çıkabiliyorsun bilmiyorum ben çıktığımı tabeladaki fiyatın 23 24 kuruş üstünden alabiliyorum. Satarken de tabeladakinin 4 6 kuruş Altın dan satabiliyorum. Kendime göre hesaplıyorum şu an 10,30 mesai saati içi olsa 10,24 26 dan çıkabilirim geri almam için ise 10 TL altına düşmesi lazım o da değer mi ayrı konu.
Her şeye rağmen zarar sineye çekilir elde işlem yapacak para yoksa bu rakamlardan da az miktarda çıkılır yukarı düzeltme yapınca da dirençte takılınca az miktarda gene çıkılır üst dirence gelirse gene az miktarda çıkılır. Bu seviyede yüksek miktarda çıkışa ben cesaret edemem hiç bir zaman da yapmadım. Çıktığın tutarlarla giriş çıkış fırsatı bulursan her elde ettiğin kar yukarıda kalanın ortalamasını aşağı çeker ve her seferinde biraz fazlasını çıkabilirsin diye düşünüyorum.
Birde yukarı yönelme gördüğünde alttan çıktığını acele edip yukarıdan geri girmemen beklemen gerekiyor o zararı sineye çekmen gerekiyor diye düşünüyorum.
Ben 11,29 dan çıktığımın çoğunu girmedim. Gene de kararı siz vereceksiniz fikir vermek için yazıyorum. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Hakantb ()

Yön gösterici yazın için çok teşekkür ederim peki ufak bir sorum var ytd 60 bin zarar var buralardan zarar kes olur mu fikrinş almak istedim

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu faiz artırımını uzun süre devam ettirebileceklerini sanmıyorum. Bir de bana öyle geliyor ki ihtimaller aşırı fiyatlandı ve panik satışlar oldu.
Şu ana kadar düşüşlerin sınırlı olacağını ve kısa süreceğini düşündüğümü söyledim ve düşüş noktasında yanıldım bunu öncelikle söylemem lazım.
Gene yanılabilirim ama faiz artırımları da etkisini kaybedecek yukarı dönecek diye düşünüyorum.
Ancak 24,50 yi gördüğünde 11 Haziran 2020 deki manipülasyonun tekrar olabileceğini ve çıkış yapılabileceğini düşündüğümü paylaştım ve bu düşüşten sonra da onsta şuranın altını beklemiyorum gibi bir şey söylemedim.
Halbuki sayfamdaki eski paylaşımlarda onsta o an için belli bir rakamın altını görmediğimi ve yönün yukarı olduğunu söyleyebilmiştim.
Şu anda gene bir dip rakam vermiyorum vadeye gelince gümüş bu sağı solu belli olmaz bir hafta sonra yukarı fırlasa gene şaşırmam ama görünen o ki bir süre oyalayacaklar benim için şu an Haziranda 26,122 27 seviyelerini
kırması yeterli belki daha uzun sürecek.

Grafikteki daha üst seviyeleri ise 2023 2024 yıllarında belki gerçekleşebilir diye tahmin ediyorum. Böyle düşünmemim sebebi ise daha önce aşırı baskılama sonucu yukarı sert dönüşlerin olması.
Bu yüzden sert bir şekilde çok aşağı çekilirse çok daha çabuk zirve yapar diye paylaştım ama düşüşler şu ana kadar basamak basamak arada zayıf tepkilerle gerçekleşti. Panik satışlara karşı alımlar zayıf kaldı.

0BeğenmedimŞikayet

Hakantb ()

Dönücek inş ama çok yıpratıyor psikolojik olarak bu faiz artırımı abd politikaları ons mafetti siz ne veriyorsunuz vadeye var mı düşünceniz

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumdaki hayali grafğimiz gene eksik çıkmış tam olsun Ytd.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum