Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Beklentimini sebebi resesyon ihtimali. Kriz zamanlarında volatilite her zaman yüksek olur. En yakın örneği Covid dönemi. Endeksler bir gün %11 değer kaybederken ertesi gün %8 yükseliyordu. Bu tip bir volatilite nakdi olan ve trade edebilenler için bulunmaz bir fırsat. Ancak risk yönetilemezse de yıkıcı bir etkisi olabilir. Dolayısıyla ben biraz daha genel bir strateji yapıp orta- uzun vadeli beklenti ile hareket etmenin daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Yine de herkesin kendi takdiri. Selamlar.
POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Ustam volatilitenin yüksek olduğu bir dönem öngörüyorsunuz. Acaba zamanıyla ilgili bir fikriniz var mı? Bir de bu beklentinizin sebebi nedir?
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Bu konudaki fikrimi daha önce detaylı söylemiştim. dolar güçlenirken ons düşmeye devam edebilir. Fakat bu durumda TL'de değer kaybetmeye devam edecektir. Dolayısıyla gram için kademeli bir alım stratejisi izlenebilir. Burada önemli olan husus sizin beklentiniz ve vadenizin ne olduğu. Çünkü önümüzdeki dönem volatilitenin çok yüksek olduğu bir dönem olacak. Selamlar.
_xyz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_xyz ()hocam Gram altın cılar beklesin mi yoksa artık buralar son mu?
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Oradaki denklem şu şekilde. dolar karşısındaki tüm enstrümanlar karşısında değer kazanıyor. Dolayısıyla dolara endeksli Altın ve diğer değerli metaller de geriliyor. Fakat gramı sormuşsunuz. Gram diyince işin içine TL giriyor. Resmi enflasyonun %70 olduğu bir ortamda gram fiyatının yukarı gideceği aşikar gibi. O yüzden bu konuda benim fikrim değerli metallerdeki düşüşlerin alım fırsatı olacağı yönünde. Ancak son günlerde volatilite çok yüksek olduğundan daha aşağılardan alım fırsatları da doğabilir. O yüzden toplam alım yapacağınız miktarı 4 veya 5 e bölüm kademeli emirler girebilirsiniz. Sizin risk algınıza ve beklentinize kalmış. Selamlar.
_xyz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_xyz ()Hocam merhaba,
Gram Altın alımı için zaman uygun mudur yoksa biraz daha aşağı sarkmasını bekler misiniz ?
Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam sen bizim hocaya bakiyonda onun maliyet 490 Altın da:) gümüşte 6/7 lira
Brk_zhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ben şimdilik devam ediyorum. Ancak ABD endekslerindeki ve dijital paralardaki satışlar daha da derinleşirse değerli metallerden alıp o tarafa ekleme yapmayı düşünüyorum. Elbette herkesin kendi takdiri. Selamlar.
Brk_zhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Brk_zhr ()Hocam merhaba,
Değerli metalleri taşımaya devammı?