Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
1BeğenmedimŞikayet
abdullah112 ()Doğrudur teşekkürler
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kraft37 ()Zararımız var mı durumunuz nedir
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Emrah hocam size cevabını yazmış hocam
abdullah112 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam sizin yazmanız daha uygun olmuş:)
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()En sevdiğim çanak:)
0BeğenmedimŞikayet
abdullah112 ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()50 dolar bekliyorum onsta hocam ama 1-2 yıl gibi bir süre içinde hemen değil. (Bu şekilde gerekçesiz yorum yazanları sevmiyorum gerekçem de nisan 2011 yılında başlayan çanağın tamamlanması.)
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()inşallah gelmez hocam ancak hala masada o ihtimal. Zira sadece bahsettiğim yengeç formasyonu değil aylık grafikte bobinli bölge 18-19 dolar seviyeleri.
(Yine tekrar ediyorum bu bir ihtimal olarak düşünülmeli, zira ben bu ihtimali görmeme rağmen alımlarıma başladım buradan dönse de şaşırmam ki inşallah buradan döner.)
Gümüş_yarim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_yarim ()Ben bir önceki alımımı 22.70 den yaptım geçen hafta o yüzden kalanı az önce yaptım inşallah bu arada belirttiğiniz 18.90 lar gelmez yoksa hep beraber batarız moraller sıfır olur tabi ki herşey nasip onun ötesi yok bekleyeceğiz hayırlısı ile göreceğiz bakalım ne olacak ne bitecek.
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()hocam herkesin bir alım stratejsi var. Normalde olması gereken düşerken almamak, düşüş bitip yükselişe geçince bir önceki tepe geçildiğinde almak lazım. Normal kural bu. haa derseniz siz yapabiliyor musunuz bunu diye maalesef ben de yapamıyorum. Tahmin ettiğim dip bölgesi geldiğinde parçalı giriyorum. Dip bölgesini de kısa tutmuyorum. 18.9 dolar a (profilimde yengeç formasyonu var o formasyonun tamamlama ihtmali var) kadar alabilecek piramit şeklinde alım yapmaya müsait şekilde ayar ladım bütçemi.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_yarim ()Ytd herkes kendi kararını kendi versin herkese hayırlı bereketli yatırımlar diliyorum tekrar söylüyorum ytd...
0BeğenmedimŞikayet
abdullah112 ()Bize de hatırlatsanız bu üst rakamı ?
Çok demoralize olduk
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_yarim ()Hocam daha önceleri de bu şekilde az daha düşer belki diye çok bekleyip çok defa trene arkadan bakakaldım o yüzden az önce gümüşü fulledim arkama yaslandım bekliyorum ya nasip hayırlısı Allah'tan olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()amin cümlemizin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Sanırım üst rakaminizi hatırlıyorum:) Alımlarınız hayırlı ve bereketli olsun hocam:)
2BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()yukarı hedefler vererek de haklı çıkarız inşallah. Ben alımlarıma başladım hafiften. Bakalım ya nasip
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hatırlıyor musunuz hocam haftalar öncesinden bu rakamlardan bahsetmiştiniz. O zaman bana uzak gelmişti. Tebrik ederim haklı çıktınız:)
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()estağfurullah hocam. Bakalım hedef gelsin hele bi erken konuşmayalım :)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkürler hocam elinize emeğinize sağlık. Siz bu işi biliyorsunuz:)
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
abdullah112 ()Sonrası düşmeye devam mı?
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()kırmızı ok tamamlandı. fm çalışması halinde yeşil mum takribi 22.25-22.30 arası tamamlanır
-1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()orta uzun vadede dipte değilsek bile dibe yakınız hocam.
Yakub_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yakub_ ()Teşekkür ederim ustam biraz olsada içiniz rahatladı grafik ile
3BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Emeğinize sağlık. Teşekkür ederiz