Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0413 12:48:35
EUR 36.0222 12:48:35
USD 34.5691 12:48:35
ALTIN ONS $2703.1650 12:48:35

Konu: Yeni grafiğimiz bu :))

Şenol35 ()
Bitcoin

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Trafik35 ()

Burda belki bir çok kişiyi zarar etmekten kurtardınız ben dahil. Tabi uyarılarını dikkate aldılarsa. Herkes dönecek diye alım yapanlar var

1BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

hocam destek kalmadı.9.51 altı istediğiniz rakamı seçin.

Trafik35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Trafik35 ()

Merhaba, Ape de destek noktalarını rica etsem.

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

31.400 e de razıyım Altın a tamamen kapalıyım hocam. yani alım yapmayı düşünmüyorum.

Yako54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yako54 ()

Milim milim dusuyor(artik ne sert igneden nede boyle kaplumba inisinde tepki yok

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

hayırlısı diyelim.

0BeğenmedimŞikayet

Yako54 ()

Sabirda sikinti yok beklerim ama ath lazim artik ben de 28k lari bekliyordum 33k lardan 48 olunca o akima kapildim karda ettim onlarda gitti) 28k 30k lar bende dip. eger gecen sene gibi yaparsa 52k ustune atip 60-70k lar olursa belki o zaman alirim arabami!

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

%5 ede bazen şükretmek iyidir. %90 terste olanlar var, sabır en iyi ilaç.

0BeğenmedimŞikayet

Yako54 ()

Yok tl ve usd t deyim yapmiyorum.48k dan bu yana %5 gitti alsat ve stop ve dususle

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

hocam yeni alım yapma. ne kadar alım yaptın bilmiyorum ama. kurumsal firmalar hep satışa geçti. vadelide iyice btc nin belini büktü.

0BeğenmedimŞikayet

Yako54 ()

Bizi bu hale dusurenler utansin hocam (bu yastan sonra dustugumuz hale bak(emekli olduk 3 kusus paramiz zayi olmasin deyu girdik bu zikkima ben bilmem kaldirac vade falan spotcuyuz yani stoptuyduk) bi araba alayim dedim elime yuzume bulastirdim gerci zararim %7ama olsun btc ye guvenim gitti

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

hocam nasdaq a bakarsak yön kara toprak.31.400 e bir nebze aşağısı gelirse. alımı durdururum.

0BeğenmedimŞikayet

Yako54 ()

Yon negatifmi hocam?

0BeğenmedimŞikayet

gold52 ()

ters cizip kalca bolumunu kaldirsaydin daha guzel olurdu :)

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

Kim çizmiş se harika olmuş

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum