Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Sanada bereketli olsun kardeşim 1863 lerde yaptım bende 1er parça
Samyeli09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Amin kardeşim sende hoşgeldin 1856 larda ufak bir parça daha geçecektim elim gitmedi daha aşağı sı var gibi
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Nasıl uygun gelirse olur tabikide
0BeğenmedimŞikayet
Samyeli09 ()Hosgeldin Kardeşim bereketli olsun seninde islemlerin insallah
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()İzleyin bakalım bende takip ediyorum geriden unutmayın
0BeğenmedimŞikayet
Samyeli09 ()1858 de gectim bir parca gelirse 1820 de tekrar gecerim yok gelmedi tepki verdi 187x ustunde geri dönerim
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Aynen hemfikirim dip ve zirve çok zor bulmak 20 dolar aralıklarla mantıklı bende o şekilde yapıyorum işlemleri. Beklentimiz o yönde ağır basıyor 1820/1850 benim öngörum yanilabilirimde alım için izliyorum o seviyeleri
0BeğenmedimŞikayet
Samyeli09 ()Dibini kim bulmusta biz bulucaz dimi :)) Benim islemler kisa vade oluyor genelde 20 usd lik hareketlerinde 10 gramda 10 usd yeter diyorum . Bu ons 182x lere degmeden ici rahat etmiycek sanki ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Kısmet artık ne diyelim 13 aylık periyot ortalama alıp satmakta kafi dip ve zirve yakalamak çok zor :)
0BeğenmedimŞikayet
Samyeli09 ()Hic zirvede satmak nasip olmadi xau/usd genelde 59 dan satip 55 den aldim Insallah yakalariz dib ve zirveyi
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Faydalı olabileceğini düşündüm 13 aylık parite rakamları dip ve zirve seviyeleri ayrıca çapraz parite seviyeleri
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Rica ederim kardeşim ne demek saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Samyeli09 ()Emegine saglik @Siyahsancak_ teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()rica ederim cevahir
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Emeğine sağlık abi.
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()rica ederim güzel yürekli kardeşim
O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Abim el yazınıza emeğinize sağlık Allah razı olsun teşekkür ederim. Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()rıca ederim bilal usta
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Ekran resmini aldım hocam eline emeğine sağlık Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()@Yeşilll22 alt yorum
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()@EMEKLİ_ @Sucu6464 @Q7777 @umuut81 @O_Ben_Pamir @Samyeli09