Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Kıymetlı maden alımdan yapacaksınız dolar ve gümüş hesabı açmanız gereklı
Mine25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mine25 ()dolar la gümüş nasıl alınıyor ben yapamadım
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ben gümüşü dolar la alıp satıyorum. kuveytturkte makaslar uygun 0.10 dolar. geçenki fed gecesı 5 bın TL sınır koydu alamamıştım ama derler ya herseyde hayır var dıye o gece alanların hepsı terste su anda ..
Burak__3460 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Gümüşü yenı alan arkadaşlar gümüşü Altın gibi durdukça kazanır sanıyorlar. gümüş dırence geldıgınde acımayacaksın satacaksın alım fırsatı genelde vermıstır hele faız artışının gündemde olan şu günlerde…
sabır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Yılmaz kardes öyle bakarsan 100000 6 TL den 16.6 yakın gümüş alırken şimdi 10.85 ten hesaplasak 9.2 gümüş alıyorsun . 7 kg zarardasin . Bence yarı yarıya işlem yapıp yarısını bekletmek gerek.
0BeğenmedimŞikayet
Burak__3460 ()Hocam platformları kaldırınca al sat'ın tadı kaçtı. Türkiye finans mobilde mesai saatlerinde gümüş / $ makas aralığı 250 ve Şubeden fiyat alarak yaparsak özel fiyat vereceklerini söylediler geçtiğimiz Cuma günü deneme amaçlı fiyat aldım makas aralığı 150 geldi vazgeçtim.
Siz al satta hangi banka ile çalışıyorsunuz ve gümüş/$ işlemlerinizdeki makas aralığı kaç oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Son cümle al satta uzman olmayanlar için. Yani basta ben
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Hocam gumuste duran ons bazlı kazanamiyir sadece dolar destekli kazanıyor, altın duran hem ons hem dolar bazlı kazanıyor. Ama dediginiz gibi al sat yapiyirsan gümüş. Tabi uzman isen. Al altını nı hic bulaşma bu işlere yoksa hep zarar yazar
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Gümüşte duran degıl al sat yapan kazanır ama tutan da yüzde 51 kazandı al sat yapan beceren daha kazanıyor ama dolar alsa gramdan fazla kazanacakmış bu da maalesef acı gerçek …ytd