Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
misafir37 ()en doğrusu bankaları tek tek gezip makas aralığını bir kağıda not etmek yapı kredi de mantıklı
Karamsar4136 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mad01 ()Guncel ss alip attim direkt.
Hnmaga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Anladım @mad01 teşekkürler. Şu an paylaştığıniz makas farkları güncel mi? Öyle anlaşılıyor
mad01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karamsar4136 ()Aktif bank alternatif bank mi nereden hesap açabilirim
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
misafir37 ()tfx çalışırken iyiydi mobilde makaslar uçmuş emir girilmiyor alarm yok saçma sapan bişey oldu inşallah beklediğim rakam gelir
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mad01 ()Yokmus simdi naktimda metallerin parite si yok dovizlerin varmis sadece :)
Ferguan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mad01 ()Bu mobil bankanin icin de yan hesap degil Aktif bankin mobil subesine giriyorsun nkolayfx yaziyor ona basinca buna geciyor. Ayni app icinde
Hnmaga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mad01 ()Var benim listem bu eklemedim
Ferguan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferguan ()Gümüşün usd ve euro ile parite si yokmu aktif bankta
0BeğenmedimŞikayet
Ferguan ()Aktif banka geçmek gerek nu Kuveyt ne FIBA al birini vur ötekine
0BeğenmedimŞikayet
Pol ()makaslar süpermiş en kısa zamanda oraya geçmek lazım
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Yan uygulamaları kapattılar @mad01
Bu paylastiginiz mobil hesap ve şu an itibariyle olan rakamlar mı? Kuveyt kullandığım için soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Finansi birakali asir oldu:)
misafir37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
misafir37 ()çok iyi türkiye finansda 19 kuruş makas var gramda ilk fırsatta çıkacağım illetten inşallah
Hakantb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mad01 ()Bu bankada ozel kur yok herkese ayni. Kisiye ozel kur yokmus.
0BeğenmedimŞikayet
Serkansener ()Değil ben özel için aramadım
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Özel kur mu hocam bizde yatıralım böyleyse