Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 06:50:22
EUR 35.9598 06:50:22
USD 34.5492 06:50:22
ALTIN ONS $2717.4500 06:50:22

Konu: sıterlın merak eden uyeler ıcın

⭐⭐__Deniz__ ()
Platin

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Önce 21 sonra 23 hedef vermiştim ilk hedefim geldi

__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

sterlin hedefim geldi elinde olanlara bereketli olsun

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

sterlin beklentiniz nedir hocam

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Emeğine sağlık çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Gırdali ()

Platin ons için sabah şu yorumu yazmıştım: günlük grafikten bakıldığında, 967-978 aralığının altina inmediği müddetçe yükseliş devam eder. Hala aynı fikirdeyim. sterlin e gelince... Bundan üç hafta evvel Akif44 kullanıcı adlı üstada soru tarzında "sterlin usd parite grafiğine bakinca 1.20 ye kadar düşer gibi gözüküyor. " Fikrin nedir demiştim. Kendisi yukarı yönlü kırılma bekliyordu ama sanirim 1.20 ye kadar düşebilir

Esenle için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

sterlin beklentiniz nedir hocam
Platin beklentiniz nedir hocam

Gırdali için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gırdali ()

Eflasyon oranı arttıkça dolar da kalici düşüş beklemem. Serbest piyasaya uygun hareket etmediği de grafikte bariz gözüküyor söylediğiniz gibi. Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Para yok:)hepsi gümüşte terste:)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

İkisinden de bir parça alırdım. Bir parçada pladyum olabilirdi.

Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Hocam siz olsanız gumusmu alırsınız yomsa sterlin mi:)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

suan ıcın 14.90 14.50 aralıgında sıkışma devam edıyor . gostegeler bır sata bır ala donuyor .. bır mudahale oldu bellı .. mantıken dusus olcanı sanmıyorum.. yukselış ıcınde bır zaman veremeyegım .. belkı bırazdaha 14. 15 arası oyalarlar dıye dusunuyorum.. sayet onsla bır yukselış olacaksa..

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

suan ıcın dolar a mı onsamı yol verecekler once bılmıyorum.. yoksa ıkısıde az azmı ckar.. onsu olumlu dedık dolara bakmadım ıkısıde fırlasa gramlar ucar gıder buna musade etmezler heralde .. bıde dolara bakalım o zaman

0BeğenmedimŞikayet

Gırdali ()

sterlin grafitinizdeki görüntü, dolar in da yakın zamanda eski seviyesini test etmesini bekliyorsunuz anlamına geliyor sanırım:)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

gostergeler suan ıcın olumlu degıl.. eger dusus devam ederse en kotu ıhtımalde 14 .96 gelebılır gıbı duruyor.. 18.30 onemlı destek gorunuyor.. oranın tutma ıhtımalı 100.65 goruyorum.. bır flama formasyon var hedefıne gıdemedı bır turlu cunku dolar a tutuyolar.. gıderse sayet 23.21 gelebılır.. elınde olan varsa bekleyeblr veya almak ısteyen varsa parca degerlendrebılır..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum