Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Sabancı74 ()Teşekkür ederim aradım bankayı yarın gidecegim kargo falan uğraşmak istemiyorum yüzyüze görüşeceğim
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam senin için en uygun olan aktif bank nkolaydir. gumus ve euro çok uygun marjda satıyor
Sabancı74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Stil26 ()Evet ben 2 yıldır Aktifbanktan alır satarım. Makasları en düşük banka. Hatta tfx ten Altın alıp, Aktife EFT yapıp satardım. Tfx cozuttuson 1 senedir.
0BeğenmedimŞikayet
Sabancı74 ()Evet dün bir arkadaşa aldırdım o fiyata bulamazsın bir daha gümüşü diye ama ben alamadım Fibada 11 di fiyat Fibada piyasam iyi tabiki ama orada gümüş ve euro yok sadece gram ve dolar var diye orada bekleyip oraya bakamam arada onun için Aktifbank la görüştüm Bakırköyde şube varmış yarın gideceğim
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Dün akşam nkolayda en düşük 10.635 gördüm. hicbir bankada o saatte o kurdan almak mumkun değildi
Sabancı74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sabancı74 ()Fibada gram 30 gümüş 40 bende dün alım yapamadım 10.60 ken n kolayda 11 den satıyordu