Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet, uzun vade sasa yatırımcısıyım.
Dinozoff için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dinozoff ()Sasa varmiydi sizde?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PASTUTANTENEKE ()Çok teşekkür ederim anladım çelik bey
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Şirket yaptığı karı ortaklara dağıtmak yerine özsermayesini artırdı. Böylece her hisse için ortaklara birer hisse dağıtmış oldu. Sonuçta şirketin toplam değeri aynı kalırken hisse sayısı iki katına çıktığından her bir hissenin değeri yarıya düşmüş oldu. Daha açık anlatımı böyle.
PASTUTANTENEKE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PASTUTANTENEKE ()Sasa bölündü derken çelik bey ? Ben anlamoyorum da durumları
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()Hocam sepetinde neler var şuan şişe katılımda yok ne önerirsin yerine.
0BeğenmedimŞikayet
svedrif ()vesbe 10 lot ile başladım bist hayatıma :)) zararsız çıktım ilk hisselerimden.. deneme amaçlı almıştım..
Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Vesbe çok güzeldir hayırlı olsun 5 ay için de 4 al sat yaptım ekmeğini yedim 12 ye gidecek inşallah tkfen nasıldır abiciğim
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Vesbeyi bugün mü eklediniz hocam ve kaçtan eklediniz hedefi de yazarsanız süper olur
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Teşekkürler bilgi için sayın çelik
Neriman4605 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
besthkn ()Vesbeyi kaçtan aldınız? Uzun vadeli düşündüğünüz bir hisse mi?
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Selec duruyor.
Sasa bölündü. Fiyatı yarıya düştü, hisse sayısı iki kat oldu.
besthkn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
besthkn ()Selec duruyor mu hocam?
Bir de bu sasa neden böyle oldu? Yarıya düşmüş.
1BeğenmedimŞikayet
Beratx ()Vesbe kactan aldin. Alınır mi burdan
4BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Sattım şimdi 32.48'den. Vesbe aldım. Sepetten ditas, asuzu ve egpro düşmüş oldu. Vesbe, sise eklendi.
Neriman4605 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Sayın çelik ditasi çıkıp ekproya eklemiştim. sattiginizda yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Abi nasılsın bende bntas almıştım güzel de kar var ne yapsam bilginize sunarım bakabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Çelik hocam asuzu nezaman alacsksiniz