Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0412 22:37:11
EUR 35.9934 22:37:11
USD 34.5456 22:37:11
ALTIN ONS $2710.2650 22:37:11

Grafiği gönderen: Diverter

altın da bile kirilmadik kale kalmayacak maalesef. Bu da gumuste uzun süredir görmediğimiz dipleri getirecek.

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sayın Diveter seni takdir ediyorum. Çırpınıyorsun. Lâkin bu hatayı siz yapmayacaktınız. Siz baya bilgili ve tecrubelisiniz. Bize gelince adı kıdemli gibi gibi bir iki hayalperesttin dolar a müdahale gelecek. 13 ler, 12 ler görülür diye korkutmalarina kanıp azicik paramızı nerdeyse 1/5 eksilttik. Iyiki varsın.

Diverter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diverter ()

Altin 1854 veya 1838 usd civarında tepki vermeli. Gumuste 22 usd civari. Ancak umut var mı yok. Biraz daha düşerse herhalde bankaya borclanacagiz :) Geceden parite yapacaktım makas yüzünden hiçbir şey yapamadık.

KadirBaba için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KadirBaba ()

Gümüşte değil Altın ons korkutuyor acıkcası biraz var ama :(

0BeğenmedimŞikayet

Diverter ()

Gumus yatırımcısı ancak dipten alıp tepeye yakin satarak enflasyondan korunabilir. Yoksa gumus bekleme ile enflasyona karsi korumaz. dolar bile koruyamiyorken gecen senenin bile Altın da değer alan gumus ons bileşeni ile birlikte gumus TL hiç korumaz.

0BeğenmedimŞikayet

KadirBaba ()

3 kuruş paramiz vardi rezil ettiler paramizi kulpunu eskittiklerim :)

0BeğenmedimŞikayet

Diverter ()

Beklediğimiz senaryo o. Umarım bu hafta sonuna kadar sert bir çıkış başlar. Bugun en azından 11.08-10.86 arasi oyalanir Çarşamba 10.5 tl gelir diyordum. Yok niyetleri bozuk. Muhtemelen gelmez dediğimiz yerleri getirecekler yatırımcıların kalp atışlarını hizlandiracaklar.

0BeğenmedimŞikayet

KadirBaba ()

Elbet satanların malini ucuzdan toplarlar bekleriz

0BeğenmedimŞikayet

Diverter ()

Hem bu düşüş hem de dolar daki yükseliş bekleniyordu. Film oynayacak bitecek biz figüran rolü bile alamayıp el kol bağlı izleyeceğiz. Ben böyle bir satış görmedim. Yani Fed 75 bp ve sonraki faiz beklentisi nasıl bu kadar piyasalar üzerinde etkili oldu anlamakta güçlük çekiyorum. Sanki sene sonu %10 yapacağız dedi adamlar :) Destek direnç takibi anlamsız. 18 Nisandan beridir satış yiyen başka bir yatırım yok sanırım.

Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KadirBaba ()

Kaçtır zararkes yapiyorum :) 100 k tl den 2.5 k zararım var 10 günde

Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Bu düşüşü biliyorlardı bilerek kapadılar FX leri

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Bugün satış yapacaktım ama makastan dolayı yapmadım. ama yapmak iyi olurmuş makasa ragmen

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum