Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Tamamdir memo kardes sen nasil dersen
TESLA_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Sakin kal sen ben alışkınım zaten:))
Yaren02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Vallah artik bende bakacam bu bir kac gundur bana yapiliyo bu dun gecede az daha parmakliklari boyluyodum hemen siteden ciktim
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Çok şikayet edildiğim için şüpheli bakıyorum herkese
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Ister istemez oluyo desene
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Evet öyle bir huyum var:))
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Senin su supelerin beni oldurecek memo can
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Delu delu kupelu ya ne bileyim bakiyom siteye hic tanidigim bana boyle yapmaz bir 2 kisi var onlarda engelli neyse versin sen duzelt arkasindan okeymi
JanTi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()Ters like verip arkasından niye düzelteyim :) delümüyüm
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Ya eskilerden biri gibi geliyorsun ondan soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Bak dost diyom sana yoksa ters likeleri senmi veriyon bana:):):)
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()Yok üstad seni daha önceden hiç tanımıyordum. Emin olabilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Cok guzel anlattin daha sade yazsaydin ya arkadas yeni her halde bilmiyor
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Senin Abdullah olma ihtimalin yok değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Aynen dogru 899 ve 916 arasi toparla yapiyor git gel eger ons alacaksan su an alim yapma fed bekle ondan sonra islemini yap
şamil44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()Est. kardeşim bende acemi sayılırım. Grafikteki mumlar 4 saatlik açılış ve kapanış mumlarıdır. 1. kanaldaki alt ve üstteki kanal çizgilerini kırıp Altın a indiğinde veya çıktığında 2 mum kapanışını bekleyin. Şayet kanalın altında veya üstünde 1 mum kapatırsa 1. parça ile işleme başlayın. 2. kapanış yine aynı yönde olursa 2. parça ile alım yapın. Bilmem anlatabildim mi
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()900 ün altina sarkmazsa yukselismi yanlismi okudum yine:)
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Ahahaha nasil guldum ya arkadasim okullan alakasi yok emin ol grafiye iyi incele anlarsin zaten
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Emeğine sağlık. Teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Emeğine saglık kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Nasil okumaliyiz bunu? Ben ilköğretim terk:)