Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 22:00:22
EUR 36.0192 22:00:22
USD 34.5462 22:00:22
ALTIN ONS $2710.4150 22:00:22

Grafiği gönderen: ntmen_x

⭐⭐ntmen_x ()
Euro

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Teşekkür ederim hocam eklemelerimi yaptım bir süre işlem acmiycam

ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Ben her zaman acemiyim hiç ustad olmadim olumsuz eleştiri yapanlar gerçek ustadlar onlar tanır zaten ; )
Olumlu yazınız için tsk ederim elden geldikçe sitede kalmaya devam edicem
Onslar fed öncesi fiyatlamasini yaptı bence dediğinize katılıyorum vix 18 ile 30 ordan 36 yapıp iniyor bir korku havasi verip bi her şey normal diyorlar
Gr ons 1880 aşağısı yaparsa 1820 ye inip ordan tekrar yükselişe geçebilir dxy endeksi 101 lerde bu da dolar TL'yi artırıyor 14.50 aşağı olmadıkça dolarda 15.30 lara yükseliş olabilir
Varsa nakit inişler emtia için alış firsatidir bence
Kolay gelsin bol şanslar

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Siz mi acemisiniz; ) Yapmayın hocam sizin üstat olduğunuzu bilenlerdenim çok şükür:) onslar 75 ve üstü faiz artırımı fiyatliyor şuanda. Şayet 50 baz puan olursa tekrar yükselişe gecer hocam. Önden artırmalı söylemi piyasayı altüst etti zaten

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Sanallarda malesef iniş hatti devam ediyor emtiada inişe meyillenmiş alim fırsatı veriyor sanki
Gr 895 aşağısı 880 ve 850 ye hatta 833 lere inecek gibi duruyor tabi 890 alt sınır taban
İnmedikce beklentim 1060 ve 1300 liralar Gram altın da vade olarak 3 yada 6 ay bilemem sürekli volatil hareketler oluyor
Bende emtia yok alim satım da yok
Sonra saç. ma sapan hustadlar yazıp sinir ediyor her taraf hustad doldu ; )) bi ben acemi kaldım; ))

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hocam sanallarin durumunu biliyorum ancak çok şükür ki onlarla hiç bulasmadim:)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Esprisine atılmış bir grafik o hocam
Kriptolarda btc ve total inişi yüzünden arada birkaç coin artıyor onun haricinde fazla bir hareket yok istedikleri coini vitrine çıkarıp yükseliş yapıyorlar genel anlamda piyasa belirsiz

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Teşekkür ederiz hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum