Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Ape ateslemisler. Kacirdik. Goremedik...
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam 4h ve 1h RSI korkutuyor. Sanki halıyı bir kez daha çekecekler altımızdan
By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Hic bir koine bakma firsatim olmadi. Bodoslama bildigim koine soyle bir bakip aldim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()CVX değerlendir hocam çok iyi direndi
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Long acilirmi bu havada naptin nerden donecek bu burdan short girmekte sıkıntı artik long da Karisti ortalik
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Gelsin hocam.. dünya batıyor her şey düşüyor kriptonun 40k da kalması bence gücünü gösteriyor
Zaytng81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Yari gmt yari astr aldim.
Gmt 2.75 stoplu astr 18 stoplu. ytd
-1BeğenmedimŞikayet
Zaytng81 ()52 bekliyorum Mayıs ta Oğuzhan hocam Yaz ayları tatil ayları Haziran on beş gibi çekilir 36600 e .. tabi kendi ön görüm
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Vallahi isterse 30k ya kadar düşsün her iğnede longlayacağım ben :)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Ben stoplu alim yapmaya calisiyorum. Isteyi. Zor. Firsati kaciririm diye dusunuyirum.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()38200 vururlarsa hiç şaşırmam
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Dunku dedigim bolgedeyiz. Asagisi yok demeye dilim varmıyor:(
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Sorun ne hocam? Ne hata alıyorsunuz emir girebiliyor musunuz?
Ömerp38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Longdan bizde batıyoruz :)
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()Bilmiyorum iki gün öncesine kadar problem yoktu şimdi pozisyon açamıyorum
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()2 gundur shortta ne pars kaldirdi adamalr ya
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Neden kullanamıyorsunuz hocam?
Ömerp38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()Luci vadeli işlemleri kullanamıyorum 2 gündür yardımcı olsan