Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
RSL47 ()Hayırlı sabahlar 11.18 altını bekliyormusunuz hocam
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Gram gümüş en düşük test edilen seviye 11.18
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ():)) ne , ne dediğimi bilmeyecek kadar ne de çok okuyarak anlayacak kadar eskimedim daha :) ons dedim ons gram değil , neyse ben sana bulunca cizerim artık :))
2BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Sen Gram altın dan bahsediyorsun.
Grafiklerin genel çalışma prensibini anlatayım sen anla:)
Gram altında
24 martta 939 gördük, daha sonra döndük aşağı 882 gördük.
Daha sonra yükseldik 941 gördük ve şuan 922 seviyesindeyiz.
882 den yukarı dönen ilk gördüğü tepeyi geçmek için yukarı döner yani 939 seviyesini.
Diğer bi ihtimal 882 ve 939 band araligimiz, bu band tekrar edilebilir uzak ihtimal olmasına rağmen.
Son değerlendirme ise ürünler band aralığından çıktığı an bu hareket alanı kadar aşağı ya da yukarı giderler.
Şimdi bunu birkaç defa oku benim için:)
Good_Wife26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Olma arap :)) o rakam değil diyorum ama tam tersi mi yoksa dersen de hani beklenen bir 900 vardı ya o hiç değil diyorum :)) anlatabildim mi?
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Anladıysam arap oliyim:) açık söylesene
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Zamanı söyledim ama:) duyduğum böyle değil , Elliotcuların 900 hiç değil :))
2BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Çizmeye gerek yok:) 1873/76 üzerinde 2465 e gideceğiz.
1BeğenmedimŞikayet
freedomm ()Hocam çok doğru düşünmüşsünüz. Bu grafik bilgisi ile süper olur valla.
0BeğenmedimŞikayet
Free_sunn ()Yunus hocam 995 seviyeleri çok uzak mı tahmin var mı ustam
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Gram ve dolar dan daha fazla getirisi, yine dolar alıp satalım ama agirligimiz hisse tarafında olsun düşüncesindeyim.
freedomm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Sen çiz sonra söylerim :)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Teşekkürler emeğinize sağlık hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Nereye varacağını söyle sen:)
1BeğenmedimŞikayet
freedomm ()Eline emeğine sağlık hocam, valla çok iyi olur hisse işine girmeniz. Saygılar hürmetler..
1BeğenmedimŞikayet
DEMET_31 ()İsabetsiz alıntı yapanlar isabetli grafik görsünler Yunus Bey
-1BeğenmedimŞikayet
35oğuz35_ ()emegıne saglık hocam bugun 919 920 uzerınde kalalım bıze yeter :) caylar benden
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Eline sağlık , minimum 5 yıllık ons grafiği çizmen mümkün mü?
4BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Bu grafik yol haritamız bizim.
Bayramdan sonra daha aktif olacağız inşallah.
Hisse işine de gireceğiz.
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Yunus hocam hoşgeldin Allah razı olsun eline emeğine yüreğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
DEMET_31 ()yunus bey grafik için teşekkür ederiz turunçgil taşımacılık sizden de bekliyoruz grafik