Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0477 21:30:47
EUR 36.3268 21:30:47
USD 34.6488 21:30:47
ALTIN ONS $2621.6950 21:30:47

Grafiği gönderen: REŞAT12

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Rasyonun birden böyle yukarı hareket etmesi biraz satış yapıp alttan alma fikrini akla getiriyor. Açık bir manipülasyon var. Yukarı sert bir şekilde dönüp dönmeyeceğini de bilmeye imkan yok.
Kısa vade için karar vermek çok zor.

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Yılmaz34 zararkesle ilgili iki yorum yazmıştım biri bu alt yorum, 24,545 te ya düşüş ihtimali kuvvetlendiğinde gecikmeden yapmak gerekiyor ki karar vermek zordu daha önce gümüşün 0,786 seviyesinin aşağısından döndüğünü gördük. Bir önceki düşüşte 11,46 ve biraz yukarısından aldıklarımı 11,61 ve 11,58 üzerinden çıktım üçte ikiye yakınını 11,55 11,52 lerden geri girdim. Yukarı bir döndüğü zaman arkasından baktırır birde bu yönü var. Bilsem bu kadar düşeceğini şimdiye kadar beklerdim kesin nereden döneceğini kimse bilemez bir süre sonra dolar endeksi yükselse de faizleri de artırsalar gümüş yukarı kesin dönemez diye bir şey yok bir süre sonra bunlar bile etkisiz kalabilir zaten sürdüre bileceklerini de sanmıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Sağ ol kardeşim ekonomilerinin bunu uzun süre devam ettirebileceğini zannetmiyorum ama gene de her şey mümkün hiç bir şey imkansız değil.
Fiyatın çok daha aşağılara düşmesi de bedava mal dağıtımı manasına geliyor makasa rağmen durakladığında alıp yukarı tepkilerde bir kısmı da çıkılırsa beklemeye değecek çok yüksek kar getirir hatta fazla da bekletmez ne kadar düşerse o kadar çabuk daha da yukarılarda zirve yapar diye düşünüyorum Altın yukarı harekete başladığında da gümüş çok hızlı bir şekilde tavan yapabiliyor. Ytd

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Reşat hocam helal olsun sana çok dobra bir kişiliğin var. Yalniz şöyle yorumlar var. Fed 'in bir sonraki faiz artırımına kadar altını n 1830 lara gideceği öyle olursa gumus kimbilir ne olur. Bence bu sitedeki parası çok olanlar hakikati görüp kaçtı. Kalanlarında alsada safsata etki yapacak gücü yok.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@RAVZA sağ olun size de
@Gümüş_yarim önceki gibi yapması için altın onsunda zigzag yaparak yukarı gitmesi gerekiyor bunun emareleri var altın ons 1900 olması durumunda aynısının tekrarı 1900/62 desek gümüş onsta 30,645 a tekabül ediyor. Ama hiç birimiz tam olarak nereden döneceğini ve nereye kadar gideceğini bilemeyiz. Ben manipülasyonu gördüğümde bu alt yorum ve bir sonraki yorumumla satıp alttan alınabileceğini ama karar vermenin zor olduğunu paylaşmıştım Çünkü daha önce 0,786 nın altından bile yukarı sert dönüş yaptığı olmuştu.
Ben alttan aldıklarımı 11,58352 ve 11,61231 den çıktım üçte ikiye yakınını makaslardan dolayı 11,55730 dan ve 11,52101 den geri girdim kesin bilsem hepsini çıkar bu fiyatlardan da hiç almazdım. Sonra bir yakınımın ihtiyacı oldu ona vermek için ve sonrasında elimde fazla para kalmadığından ihtiyaç olabileceği için fazlasıyla 11,29285 ten gene çıktım fiyat tabelada 11,08 leri gösterirken makaslardan gene küçük bir parça 11,21637 den gene girdim kesin bilsem gene almaz şimdi alırdım.
Artık bundan daha fazla düşmesi bedavaya mal dağıtımı manasına gelir şu an tabela 106692 gösteriyor banka 10,9186 dan veriyor böyle devam ederse makasa rağmen gene de eklerim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum