Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Muhteşem ichmoku analizi olmuş okudum efenim; ) sorunuza cevap vereyim nacizane bulutumuzun yeşil ve kalın olması gücünü temsil eder destek direnç görevi görür bulutların üzerinde güvenli bölgede iyi uçuşlar gibi; bolinger bantta gibi daralma olmaz ama bezerlik gövde kalınlığı olabilir şimdi anlık örenk vererirsek s1 günlük ichmoku bulut desteğinden tepki yaptı yani bulut destek konumu gördü diye yorumlayaniliriz @16paramıknatısı
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Cevabım sayfaya düşmedi profilime kopyaladım okuduğunuzda kaldırayım
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Su gibi ol Azizim sözünüde çok beğenirim...
Üstad Bist sayfasına geri döndü ne zamandır yoktu
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Fibonacci sayı dizisindeki sayıların birbirleriyle oranı olan ve altın oran denilen 1,618 sayısı doğada, sanatta ve hayatın her alanında görülen ve estetik ile bağdaştırılan bir sayıdır. En iyi Fibocu Kıvanç Hocadan efenim...
Sarlarda ich ekranı boğuyor bazen ..
İchmoku önce 4s tenkansen kujini karışmasın diye mavi kırmızı çizgi desteklerimiz aşağı kesiyormu ilk sinyal... günlükte koma bulutu üzerindemiyiz önemli, bulut içi karasız bölge yön arıyor bulut altı hasta komada; )) tabiki uzun vade haftalık aylıklarda yön gösterir geçikmeli periyot C. span geriden gelen yeşil çizgi fiyatı ve bulutu yukarı kesmeli bulut alt çizgisi üst çizgiyi yukarı kesmeli hepsi bir sinyal okuyabilene bu yazdılarım yapay zeka deyildir kendi bilgilerim nacizane pratik hızlı hızlı yazdım:)) @16paramıknatısı
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Rica ederim fibo vazgeçilmeziniz çok belli ve iysabetli oluyor tebrik ederim. Gann la beraber hatırlamıyorum başka bir enstrüman da kullanmıştım ekranı çok kaplamıştı devam etmedim. Tenks. kujins. sinyal kesisimlerindeki gecikme çok bariz mi yoksa idealmi hangi zaman diliminde daha hassas çalışıyor
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Tsk ler Zeynep evet zaman su gibi akıp gidiyor @calculator üstada da burdan selam olsun.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim nacizane çalışmalar fibo vazgeçilmezim ichmoku ekranda kontrol amaçlı her daim bulunur bulutların üzerindemiyiz tenkansen kujinseni kesermi:)) gann biraz karmaşık diye bıraktım döngüler le açı çizgileriyle fanlarla çekilir; @calculator üstad en iyisni bilir bizler acemiyiz
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık burada fibo ve ichimoku var sanırım. Gann @calculator üstada paytentlidir sagolsun
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Çakarkeyf @deLiogLan_ Arşiv affetmez 4 yıl önce ilk grafik çalışmalarım bir üste gan fanı bile var hey gidi günler hey.. diğer yorum ons sayfasına düştü kusura bakmayın; ))
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Hata varsada Anlatmak istediğinizi biz yanlış anlamış olur hatayı biz yaparız faydası olursa sizin sayenizde olur. @O_Ben_Pamir
Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Amin kardeşim, hata yaparsakta affola, niyetimiz belli yüreğimiz iyilikten güzellikten yana olduktan sonra :))
O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Allah razı olsun hocam sizler böyle yaklaştıkça ben dahada alçalıyor ve kendimi sorguya çekiyorum hata yapmamak adına. Rabbim aynı dileklerinizi sizin içinde nasip etsin. @O_Ben_Pamir
Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Nezaketiniz için ben teşekkür ederim mesajınızı yüzümde gülümsemeyle okudum Allah razı olsun sizi de yüzünüzü güldüren insanlarla buluştursun, saygıyla gelen her daim baş tacıdır,
bereketli bol kazançlar diliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Gönlünüz niyetiniz belli emek etmişsiniz birşeyler bizimle paylaşmışsınız karşılıksız kalmasın. Hitap şeklim sizi tanımıyorum belki sizi görünce ceketimin düğmesini ilikleyeceğim bir konumda veya bir büyüğüm veya değerli bir insan yada bir hanımefendi olabilirsiniz bütün bunları düşününce ve hocam kelimeside benim hayatım da çok olunca saygısızlık olmasın diye siz ve sizin gibi değerli kişilere hocam diye hitap ediyorum. Teşekkür ederim. @O_Ben_Pamir
Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Her iki yön ihtimalini düşünerek temkinli hareket etmekte fayda var saygılar selamlar,
(hoca değilim hitap şekli olarak algılıyorum kendi çapımda birşeyle öğrenmeye çalışıyorum)
1BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Emeğinize sağlık hocam 969 üstü mutluluk yani :)) saygılarımla