Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 05:24:35
EUR 36.3223 05:24:35
USD 34.6562 05:24:35
ALTIN ONS $2636.4400 05:24:35

Konu: Gr. Kısa vade fibo seviyeleri test ediliyor

Günlük grafikte yükselişin sürdürebilmesi için fibo seviyelerini test ediyor her seviyede aldığı kapanışlar yükselişine onay aldıkça yani bir kaç kapanış aldıkça grafikte ki fibo hedefler ihtimal dahilinde olabilir, 937 üzerinde kalıcılık sağlayamzsa sırasıyla geri çekilme seviyeleri grafikte görülmektedir, önümüzde Mayıs başındaki Fed faiz kararı fiyatlamasınıda göz ardı etmeden takip etmekte fayda var ons bazlı yükselişlerin de devamlı olabilmesi için 2000 psikolojik direnci üstünde kalıcılık gerektirir, dolar veya onsun ters kolerasyon etkisi yönü belli edecektir.
Bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir grafik üzerindeki seviyeler takip edilmelidir

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Hata varsada Anlatmak istediğinizi biz yanlış anlamış olur hatayı biz yaparız faydası olursa sizin sayenizde olur. @O_Ben_Pamir
Saygılarımla

16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Amin kardeşim, hata yaparsakta affola, niyetimiz belli yüreğimiz iyilikten güzellikten yana olduktan sonra :))

O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Allah razı olsun hocam sizler böyle yaklaştıkça ben dahada alçalıyor ve kendimi sorguya çekiyorum hata yapmamak adına. Rabbim aynı dileklerinizi sizin içinde nasip etsin. @O_Ben_Pamir
Saygılarımla

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Nezaketiniz için ben teşekkür ederim mesajınızı yüzümde gülümsemeyle okudum Allah razı olsun sizi de yüzünüzü güldüren insanlarla buluştursun, saygıyla gelen her daim baş tacıdır,
bereketli bol kazançlar diliyorum.

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Gönlünüz niyetiniz belli emek etmişsiniz birşeyler bizimle paylaşmışsınız karşılıksız kalmasın. Hitap şeklim sizi tanımıyorum belki sizi görünce ceketimin düğmesini ilikleyeceğim bir konumda veya bir büyüğüm veya değerli bir insan yada bir hanımefendi olabilirsiniz bütün bunları düşününce ve hocam kelimeside benim hayatım da çok olunca saygısızlık olmasın diye siz ve sizin gibi değerli kişilere hocam diye hitap ediyorum. Teşekkür ederim. @O_Ben_Pamir
Saygılarımla

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Her iki yön ihtimalini düşünerek temkinli hareket etmekte fayda var saygılar selamlar,
(hoca değilim hitap şekli olarak algılıyorum kendi çapımda birşeyle öğrenmeye çalışıyorum)

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Emeğinize sağlık hocam 969 üstü mutluluk yani :)) saygılarımla

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum