Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Dagi de sıkıntı görünmüyor çarşamba verilerine göre
E1985 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
E1985 ()Bakabildiniz mi hocam?
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
E1985 ()Evet son iki gün gözükmüyor dediniz. Salı son durumunu bugün görebiliyorsunuz. Pazar veya pazartesi de sanırım cuma son durumunu. Hisse o kadar sert hareketler yapiyo ki başım döndü.4.35'e kadar çıkardılar önce, şimdi 3.38. Umarım silkeleyip yukarı sürme hareketidir bu:(
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Dün ve bugün iki satışlar takasta görünmez. En son siz dediğinizde bakmıştım yatırım fonları satmıştı. Akşam unutmaz isem tekrar bakarım.
E1985 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
E1985 ()@calculator_ hocam Dagi hala toplu mu? Bugün ve hafta sonu son duruma bakabilir misiniz yüzdeleri? Şube etti beni %47 den %14'e falan indim.
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()İnanın söylediğiniz gibi düşünmüştüm he valah
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Hocam hisse en son topluydu. Dagi gibi de yapabilir.
Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Hocam Bntas kafam karıştı ne yapsam diye acil size ihtiyac maliyet 3.34
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @umuut81 alt yorum ay döngüleri yorumlamasıdır.
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Var olasın üstadım, tekrar hoş geldin. Hoş sedan yüreğimizi ısıtıyor.
Mumlar_lordu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Hb çok tşk ederim umarım sizde iyisinizdir
Ama sizlerin bu derece açıklama yapmanızı da anlamıyorum eskilerin bir sözü vardır
Fazladan izahat lisânen kabahattir
Bırakın insanlar inanmak istedikleri şeye inansın çokta yormayın kendinizi bu meseleler için
@calculator_
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()ay döngüsünün detayı ya da püf noktaları
1. Yeni ay da tepe yapar. Bir yerin tepe olması için düşüş gelmesi lazım. Yeni ay da tepesini yapıp düzeltmesi gelir.
2. Dolunay da dip çalışması yapar. Yani bir miktar düşüş olduktan sonra yükselişler başlar.
3. Ay döngülerindeki hareketler başka döngü ile çakışmamış ise çok derin olmaz.
4. Yeni ay ya da dolunay görevlerini yapamaz ise bu işi sonrasında gelen Yarım aylar üstlenir.
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hosgeldin hocam. Nerelerdesin sen ya... uzun bir istirahatti sanırım:( geçmiş olsun...
Evet hocam cidden büyük bir emek olduğunun farkındayım. İspatı da olunca neye körü körüne muhalif oluyoruz anlayabilmiş değilim. Var işte böyle birsey..
Mumlar_lordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ekli Ekli.. biraz detaya ihtiyacım var anlayabilmek için. Zamanla çözeriz yardımlarınizla hocam.
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Ablam ay döngüleri tarihleri değişebiliyor. Mevsim döngüleri tarihleri sabit değişmez.
''Ayın Evreleri'' adlı indikatörü favorilerine ekle, istediğin tüm enstrümanda dene.
2BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()İlim öyle birşeydir ki sadece onu anlayanın elinde değerli bir hazine olur
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Gümüşte fena çalışmış son 2 yılda:)) dolar daha önce 2 yil
yatay gitmiş. her enstrumanda farklı etki gösterebiliyor... yanlış mıyım ablam...
Valla bu tartışma olunca bana da merak konusu oldu. Bir çok enstrumana baktım... birde ayın
evrelerini yerlestireyim, misss. asıl merak bu yıl ne yapacak? :) 10 puanlık uzmanlık sorusu:) uzmana bırakıyorum söz sende..
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Emeğine sağlık hocam, ilk like benden :))