Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()he tamam ben yanlış anlamışım. Özür, o ara psikolojik baskıdan söz ederken dalga geçenlerle uğraşıyordum. Sen de bunun üzerine söyleyince ben yanlış anladım. Yoksa senden zaten öyle bir şey beklemiyorum beklememde, tamamen zamansal bir yanlış anlama vardı.
birazdan bir daha bakacam grafiğe.
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Böyle düşünmene üzüldüm doğrusu.
Bu ara 1h dan daha genis resimlere bakmadığım için göremediğim birşey mi var diye sormak amaclı demiştim çizer misin diye
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()he ben yanlış anlamışım. Orda mazar hoca ya tobo olabilir mi diye yazmıştım. mazar hoca yerine Ayhan hocada şimdilik uyumsuzluk var dedi o arada sende çizermisin deyince ben yanlış anladım. onu mu diyorsun. Onu diyorsan şu kripto haberleri ve ekonomi haberlerine bakayım tekrardan bakacağım grafiğe
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Üst yorumu takip et dostum @Şahmeran_2525
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Tabiki de görmek icin istedim çizer misin diye. İkisine de baktım tam olarak formasyonu kullanıp çizersen bakalım ben hala göremiyorum sol omuz baştan uzun gibi duruyor çizdiklerinde
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()bakıyorum dur
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()mazhar hocam en son çizdiğim grafiğe bakar mısın ilki öznesizdi. olma ihtimali % 1 dir. ama toboda hedef 53 ler değil 63 ler olur gibi. zaten olma ihtimali yok denecek kadar az en azından şimdilik.
mazar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()sayfamda grafik bölümünde en son çizdiğimi görebilirsin ilki çok özensizdi. ariyetten ne niyetle çizerimsin dedin, anlamadım. Çizemem anlamında mı yoksa salladığım anlamında mı sordun. ben mi yanlış anladım okuduğunda dönersen sevinirim kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()bunu daha özenle çizdim. tamamen hayali dikkate alınmaz. sırf sen çiz dedin diye çizdim ortalama 3 dakika zamanımı aldı. özensiz?
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()şimdi 5 dakikada çizdiğimi atacam tutma ihtimali%10 gene atayım doğu kardeşim bu gün agresif.
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()bence mükemmel
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()çizemedim tam 1 dakika da anca bunu çizdim doğu da art niyetli olarak mı söyledi onu da anlamadım. neyse önemli değil
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()hadi senin
turun
eksik olma
kimseyi zorlama
sen sen...
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()evet görmedim
tamam izleyelim
teşekkür ederim
dikkatin için
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Çizer misin
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()tobo olma ihtimali var. demin sormuştum görmedin galiba hocam.1-2 gün daha izlemekte fayda var gibi.