Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Bende sasirdim abi sistem hatasidir eyvallah abi
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim neden böyle oluyor anlamadım gene alakasız grafik çıkmış bu benim çok eski çalışmam. Şu an dolar için kısa vadede 13 TL gibi bir beklentim yok.
Eğer 8 TL lerden 18,36 lara kadar bırakıldığında baştan planlanmış bir durum yoksa şu an dolarda 13 TL yi görmüyorum.
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gerçekten çok karmaşık içinden çıkılması zor bir ortam var hele ki bu makaslarla bende işlem yapamıyorum. En son dolar la birlikte ons düştüğünde 11,44 lere kadar biraz daha gümüş ekledim.
Elinde dolar ile euro varsa euronun yukarı dönmesini bekleyip o on ucuz olanlara kademeli geçip gene yatmayı deneyebilirsin.
Parite işleri için isterseniz @calculator @Ademcan @ASRN ve @By_tarafsız_adam danda fikir alın son dönemde ben başarısızım.
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()dolar da 13 lere gelir mi abi grafikte oyle anladim
0BeğenmedimŞikayet
avcilar34 ()Eline sağlık ustam
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Daha önce de beklentimin yukarı olduğunu paylaşmıştım pek geri adım atacağa benzemiyor ama her şey mümkün olmaz diye bir şey yok.
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Yok elimde fazla TL yok sadece sordum usd ve batık euro var elimde malesef ons a geçemedim bir türlü
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Eline saglik abi altin onsda bi duzeltme gelir mi sence
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()dolar TL de aşağı yönlü hareket ediyor emin değilim ben almam ama kazandırmaz da diyemem. Elinde TL fazla ise istersen bir parça al.
Tam orta yerde şahsi kanaatim böyle yanılabilirim ytd.
Son olarak NOK u uzun süredir takip etmediğimi bu konuda yeterli araştırmamın ve tecrübemin yeterli olmadığını belirteyim.
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Günaydın nok alım seviyesinde mi sizce
1BeğenmedimŞikayet
Unutulmaz_ ()Aynen bir tepe bekliyoruz bizde baya altta kaldık inşallah gelir o tepe