Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Semagokyuzu ()Peki sagolun.
TarikAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Semagokyuzu ()Merhaba binance giriş yapamıyorum. Sizde de aynı sorun var mı?
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yükledim şimdi kontrol edin. 2900 bandından parçalı girişe müsait gözüküyor.
Semagokyuzu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Semagokyuzu ()Dün zararına sattım. Ama simdi iyiki sanmışım diyorum. Peki bekliyorum. Yorumla lütfen)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Sattınız mı ne ara sattınız şimdi grafik yollayacağım
0BeğenmedimŞikayet
Semagokyuzu ()Merhaba etheri kaçtan alalim bu son soru )
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Elinizde ne var?
0BeğenmedimŞikayet
Semagokyuzu ()Destek rakamlarını göremedim?
Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eskitakipçi03 ()Gmt var yine bişyler kardeşim bi bakarmısın çalışman varsa
0BeğenmedimŞikayet
Yako54 ()Bi dibi bulamadikki hocam ne dipmis yatirimci reaksiyonlarini balinalar ve kurumsallar ve borsalar belirler kafalarina gore anlasiyorlar hepbirlikte davraniyorlar. ama ana organisatorler borsalar bence..
Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Dostum gaybi bir tek Allah bilir. lost yapabilecegi bir şey yok destekleri paylaştı riski kendinize göre uyarlayarak bekleyeceksiniz. Şuan kim istemez dipten almayı.
0BeğenmedimŞikayet
Semagokyuzu ()Yoruyorum k bakmayın lütfen.. Amacım düşüş derinlesecekse alt rakamlardan almak. Ve terste kalmamak. Kaça kadar düşebilir, bir tahminiz var mı
0BeğenmedimŞikayet
yasingokturk5151 ()Valla battık arkadaş zarar çok ne yapalım yükselme ihtimali varmı
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Öyle bir düşüncem yok şuan için. Spot alım satımlarda bu kdr panik olmayın ve full işlem açmayın
0BeğenmedimŞikayet
Semagokyuzu ()Düşüş derinlesecekse satayim? Tavsiyeniz ndr?
0BeğenmedimŞikayet
Semagokyuzu ()Hala etherdeyim tavsiyeniz ndr düşüş mu geliyor (
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Hayır $Near ve $Skl longluyorum hatta şuan
Baris44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baris44 ()Hocam nakite geçtin mi
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Emeğe saygı gösterenlere ben teşekkür ederim
@patronankarali
Melisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Emeğine sağlık sesli anlatım iyi olmuş :)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()doğu 41.780 den tepki gelmezse kanal dibi 41.367 de oyalanır ordan 39785 i görür. belkide ben yanılıyorumdur.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Amin cümlemizden dostum..
An itibarı ile trendin Altın a geçti. Yine günü trendin üstünde kapatması gerekiyor yoksa durumlar kötü:/
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Eline sağlık kardeşim Allah razı olsun