Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
ESKİLERDEN_KİM_KALDI ()Ben de satmamak üzere biraz fiziki aldim
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben'im için çok farketmez. dolar Altın ... yine takip ediyoruz ::)
ESKİLERDEN_KİM_KALDI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ESKİLERDEN_KİM_KALDI ()Hayırlı olsun ne diyelim:)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Tepikler çok zayıf. btc yi geriden takip ediyor. Mayısa kadar yüklü girilmemeli.
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()E ne yapalım. Şartlar :)
ESKİLERDEN_KİM_KALDI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ESKİLERDEN_KİM_KALDI ()Halil dostum nerelerdesin kulvar değiştirmiş sin hayırlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Lrc şuan 0.98 alıma uygunmu hocam. Satış hedefimiz kaç olmali
-1BeğenmedimŞikayet
Borsacı34_ ()Tebrikler yukseliyor
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Halil Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz güzel paylaşım için sağolasınız takipteyiz lrc nin yukarı hareketini dört gözle
1BeğenmedimŞikayet
Borsacı34_ ()Tesekkur ederim
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()@Borsacı34_
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Pek takip etmedigimi için kaba bir bakışla 5 li düşüşü tamamlamış gibi görünüyor. Yukarı tepkiler vermeli.
Borsacı34_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Songül_d ()Kolay gelsin hocam clv yorumunuz varmı
0BeğenmedimŞikayet
Borsacı34_ ()Hocam audio yada bakarmisiniz yakin zamanda yukselis olur mu ondada
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben'de de LRCUSD var.
Yakın vadede bir yükseliş bekliyorum.
The_AVANOS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_AVANOS ()Usta ne anlatıyor grafikten anlamıyorum lrc var elimde ters de bekliyorum teşekkür ederim