Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 21:18:10
EUR 35.9598 21:18:10
USD 34.5492 21:18:10
ALTIN ONS $2717.4500 21:18:10

Konu: dxy gümüş rasyo

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
altın sağlam duruşunu sürdürmeye devam ederken rasyo son üç gündür gümüş lehine hareket ediyor.
Bir süredir dxy deki yükselişe karşı gümüşün geri adım atmadığını ve dxy deki her aşağı yönelişte yukarı döndüğünü görüyoruz.

23,979 dip varsayımıyla yükseliş yönlü değerlendirdiğimizde tam direnç noktasında kapanış yaptığını Ancak son üç güne baktığımızda kapanışları bir önceki tepenin üstünde yaptığını görüyoruz.
Grafiklerde görülen üç yönlü işleyişin devam etmesi ve dxy yenin sert bir şekilde aşağı dönmesi halinde garantisi olmamakla birlikte gümüşün gecikmeli de olsa yukarı sert sıçrama ihtimali var gibi görünüyor. Gümüşün çıkışa başlayabilmesi için öncelikle 0,382 25,060 ı net bir şekilde kırması gerekiyor. Şahsi kanaatim yanılabilirim ytd.

Yorumlar (2)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Eline emeğine yüreğine sağlık üstadım like verildi, kitap gibi yazmış sın zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim hakkınızı helal edin

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

7BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Kün_Fe_Yekün_19 alt yorumda görebildiğim kadar yazdım. Henüz tehlikeli alandan uzaklaşamadı ama aşağıdaki yorumda açılamaya çalıştım bu şekilde devam edecek olursa gecikmeli de olsa yukarı sert bir sıçrama ihtimali var gibi görünüyor.

Grafikte işaretlediğim sadece bir örnek ve son dönem gümüş dxy yükseldiği halde fazla geri adım atmadı. Şu ana kadar görünen daha güçlü gibi görünüyor bu şekilde devam ederse gümüşte terste olanların yüzünün gülmesi çok uzun sürmeyecek gibi.
Şahsi kanaatim böyle yanılabilirim ytd.

İlginç olan bir şey daha işaretlediğim aynı dönemde rasyoda bariz bir şekilde gümüş lehine dönmüş. Bilgim ve tecrübem yeterli değil bu kadar görebiliyorum.

Gerçek manada bir yükselişin başlaması 41,658 direncinin sert bir şekilde kırılmasıyla ve bu grafiğin çöp olmasıyla mümkün olabilir bunun içinse erken. İpler ne zaman kopacak bilemiyoruz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum