Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
İnsan_kaynakları ()Üstadım teşekkürler elinize sağlık. Ben de alt coinlerden tersdeyim maalesef ama ümidim var mutlaka düze çıkacağım buna inanıyorum. Panik yapmıyorum. Sizleri takip ediyorum. Saygılar, iyi çalışmalar dilerim.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli dostlar,
@seke @IGASSAL
Piyasaya yeni girenlerin en büyük hatası ise siyah yada beyaz olarak bakmasidir.. Fiyat hareketleri inişli çıkışlı kısacası zig- zaglar halindedir.. Harekete odaklanın.. Vade bazlı trendleri takip edelim.. Piyasa kırmızı iken parçalı/kademeli alımlar yapın.. Aldım kenara attım diyenlerle sürekli alıp satacağım diyenlerin stratejisi ASLA bir olamaz..
@Acemi_borsci tşkler kardeşim sana da kolay gelsin, fazla özletme kendini..
@Dolp_hin seni buralarda görmek güzel, bol kazançlar..
Borsacı34_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
seke ()Emeğinize sağlık teşekkürler sn codex
1BeğenmedimŞikayet
IGASSAL ()Bu güzel yazınız için teşekkürler hocam. Hepimize bol kazançlar hayırlı günler.
1BeğenmedimŞikayet
IGASSAL ()Bu güzel yazınız için teşekkürler hocam. Hepimize bol kazançlar hayırlı günler.
1BeğenmedimŞikayet
Dolp_hin ()Emeğine sağlk değerli codex
1BeğenmedimŞikayet
Borsacı34_ ()Emeğinize saglik hocam, Şu zor zamanda önümüzü görmemize yardımcı oluyorsunuz ümitsiz arkadaşlara Işık oluyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
btc68 ()eline sağlık dostum FİSUSDT için yorumun nedir
9BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Nerdeyse btc 1 aydır aralıksız yükseliyor.. Şurada topu topu 2 gündür düşüyor.. 32950.72$ hatta 37.5K$ seviyelerinden bile daha da aşağı düşecek diyenler bugünde çıkar yarın da çıkar ortalıkta ben demiştim der bu bitmez, maalesef burası da böyle bir ortam, pek fazla kale alınacak kişiler olmadığını ifade etmek isterim.. Önemli olan trade etmeyi öğrenmek ve stratejimizin hedeflerimizin dışına çıkmamak ve parite illaki düşer ve yükselir herkes bir gün mutlaka haklı çıkıyor, çıkacaktır da.. Bizler fiyat seviyeleri arası trade yapmayı öğrenelim çene yapmak zaman kaybından başka birşey değildir.. Piyasa yatırımcısı % 80 oranı ile çoğu kimseler altkoinlerde ve zararda, terste diyebilirim.. O yüzden BTC'nin altkoinlerdeki dominansi BTC yükselirken değil BTC'nin stabil ve yatay konumda iken düşebilir olduğunu da bilelim.. BTC'nin özellikle stabil bir şekilde devam etmesi halinde BTC. Dominansinin aşağı yönlü hareketleriyle birlikte adım adım altkoinlere yeniden yükseliş fırsatı tanıyacagini bilelim yeter..
Şimdilik bol kazançlar..
@H2R @IGASSAL tşkler sizlere de bol kazançlar hayırlı günler..
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
H2R ()Saolasin dostum yükseliş yakındır
1BeğenmedimŞikayet
IGASSAL ()Emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Eline sağlık hocam. Yine yaktılar piyasayı. Sabretmek lazım