Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
4BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()arkadaşlar alt yorumumu görmemiş olan varsa,
özellikle 2. grafiği incelemelerini öneririm.
bu paylaşım, bilinçli olarak yapılmış bir paylaşımdır.
şimdi görünmesi gerek...
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Kartal38 arkadaşım,
alt yorumumu inceleyiniz,
özellikle 2 . resimdeki Aşağı Trend kanalı olan sizin durumunuza uygundur,
ancak orada açığa satış durumu var, onu bankadan yapamazsınız,
sadece forex ve benzeri yerlerden alım satım yapanlar, yapabilirler,
sizin yapabileceğiniz, düşüşte alıp, tepki yükselişinde satmaktır,
ancak bu iş zor ve tecrübe gerektirir.
yapabilirmisiniz ? bilemiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Kello ()hocam kimseler cevap vermiyor : )
gbp aldım geçen hafta 4. 61xx terste kaldım, zararım hergeçen gün artıyor.
Bi tavsiyede bulunurmusunuz. Zarardan çabucak dönen kardamıdır?
Yoksa bekliyim mi?
0BeğenmedimŞikayet
bierhof ()Bu yoruma gore yukari trendde 3. 003 ort. Aldigim dolari beklemeye aliyorum. Satmiyorum. Dogrumu anlamisim
0BeğenmedimŞikayet
gokhanz ()abim bu paylasım umarım gram icin değildir : )))
2BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()alt yorumumu inceleyen ve değerlendiren 1 arkadaşıma teşekkür ederim,
oysa alt paylaşımım, şu dönemde çok işinize yarayabilirdi : (
Her insan, kendi RİSK ve TERCİHLERİNİN sonucunu yaşar,
benden bu kadar, yapacak bir şey yok (
0BeğenmedimŞikayet
nurullah_beler ()gram ne olur hocam suan ons 1142. 50 kıramıyomu ne ne onerısınız
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()aşağı trend ve ikincil trend ve günlük dalgalanmalar,
yukarı trend ve aşağı trend kanallarında, alım satım yapma stratejisi;