Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()Teşekkür ederim.
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan2323 ()S. a ape durum nedir acaba yükseliş olurmu
0BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()Like hakkım bitmiş, buradan LIKE:)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Döndü mü yani kesin
14BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Mask ve Omg el ele gidiyor.
Btc yi dipden döndürüyoruz..
Tabiki yine emeğe saygı sıfır:)))
Şaşırdık mı hayır:)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()6.80 üzerinde hızlanır dite düşünüyorum şayet piyasa tamamen döndüyse
Kelaynak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()bu yıl kaçı görebilir omg. var mı bir ışık.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bu gidişle alamayacağım güven vermiyor pat düşüyor 44.200 Altın a gidere 30lu k lar gelir mi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Aynen dediğim gibi olmus. Bnt grafiği yüklemiştim buraya ve bakmamıssın.
2.87 direnc. Bu rakamla acılıs olursa anca 2.80 gibi bir rakam beklerim. TL Anlamıyorum..
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Bnt ile ilgili zararım çok hocam da btc türk satış rakamını TL olarak kaça vermeliyim sizce tahmini?
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ne gibi dostum ?
Bazen sürekli aynı seyler yazılınca bende sürekli aynı seyleri yazmamak icin yazmıyorum.. öyle birşeye denk gelmiş olabilirsin
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()Hadi ya, sayende yine iyi bişi yapmışım, süpersin.
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Hocam bana yazmıyorsun bir sıkıntı yok değil mi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Hatırlayanların olması güzel:)
@emel_1 omgyi tutman normal. Geçen ay tobo çizmiştim 4.93 hedefli...
Kral_X için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()Selamlar arkadaşım, ben bu OMG kardeşi 1 ay kadar önce 4,34 alıp bir de taşımışım biraz daha taşıyalım bari 2 -3 gün önce 6 larda değil miydi bak unuttum sonra :) demek düzgün takip lazımmış:)
0BeğenmedimŞikayet
Kral_X ()Usta merhaba. apeyi kactan satıcaksınız btc de. mask hatırlıyorum günde 4 tur dönüyordun:)) e o zaman mask ve omg alalım atalım heybeye dursun:))