Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Hocam key beam hala tersteyim isik varmi tunelin sonunda
Tct ve dar coini sorsam bide tesekkurler
legend84 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()hocam fil 29usdt üzeri ilk aşamada 50 usd tlara alçalan takoz/kama ile de 60usdtlara bekliyorum orta vade, ytd
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()btc bir düzeltme olasılığı var, henüz sallantıda, net bir şey söylemek zor, izlemek daha doğru gibi, ytd
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()olmaz öyle şey, siz sabırla bekleyin bence )
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hocam hedefi ne olur calisirsa
mcimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Hocam birde bende fil var. Cok yoruldum bu coınden hala zarardayım. buda gıdermı
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tamam hocam vade problemim yok sadece bosami vakit kaybediyorum dusuncesi var birde coini tam bilmiyorum terste olanlar olmus epey oyuzden ona sira gelmez balinalar bilerek cikartmaz vs. gelirse bile icerdekiler cikar verim alamazsin deniyor abilmiyorum acemiyim hocamtsk ederim cvp verdiginiz icin.
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Usta lrc suan alınır mı. Bu sevıyeden alammı
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Suan lrc alıma uygunmu hocam bende sızınle az alayım
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()çok yavaş ama bir flama var :);)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Shib 4s güzel duruyo sanki ne dersin @legend84
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()gayet iyi, 1.26 üzeri iyiyiz yatay yukarı devam ederse güzel olur, inş. )
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()1,24 ten aldım. Yüzde 10 -15 görürse satıcam bakalım
2BeğenmedimŞikayet
legend84 ()yapma müdür, satışlarımı yazmıyorum paribu da hacim yüksek hızlı hareketler oluyor, pump yapınca hemen satmak lazım :) ; )
şu an bayrak for. retest yapıyorsa 1.50usdt gitmesi lazım kademeli normalde btc bozmazsa ; ) ytd
1BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Biraz lrc aldım. Tam gidecek derken geri geliyo @legend84
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()aynen ; )
lrc'nin geleceğini waves, atom gibi görüyorum )
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()bogada demo lrc hocam
1BeğenmedimŞikayet
legend84 ()hocam, o da gidecektir beklenmeyen zamanda, kısa vade al- sat için ve yüklü giriş yapılacak bir koin değil, 1 orta veya uzun vade düşünülmeli ve gözden çıkarılacak rakamla bol sıfırlılara piyango bileti niyetine yatırım yapılmalı, büyük beklentiye girilmemeli,
şu an yatay hafif yukarı çanak şeklinde yükseliş eğiliminde,
yıllık bazda bakılırsa 00016500 ve 24000 ler var, ytd
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hocsm bu shib ne olcak boylr cogu gitti bu surunuyor sanki atak gelmemesi normalmi satip kurtulsakmi