Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Satıgımın yarısını aldım hocam kalan yarısınada derin düşüş olursa alacağım teşekkürler hocam
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_yatırım ()Hocam çok sağolun alım için grafiğinizin gerçekleşmesini bekliyordum. Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()880 bölgesinin gücüne baglı bu birazda
Acemi_altıncı72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_altıncı72 ()Düşüş mü bekliyosunuz?
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()fullememişsindir umarım
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Hocam emeğinize yüreğinize sağlık çok teşekkürler ben alımı yaptım Allah sizden razı olsun sizi takibe devam
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğinize sağlık hocam çok teşekürler
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ilk hedefde..
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bekledigimiz gibi hacimli kırılım geldi
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()biraz daha izlemek gerek bencede
Kulsay38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kulsay38 ()Ustadim gr bircum var suan krtik noktada beklemek daha mantikli sanki ne tavsiye edersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()4 saatlik kapanış görmeliyiz ilk önce
sezarus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezarus ()911.29 test ettı dusus ıcın gunumu bu kurdan kapamalı
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()grafigin içine yazdım zaten
Kaportaci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaportaci ()Ağa grafik den anlamam ama lütfen sence yönün nasıl olacağı konusunda yazarsan teşekkür ederim