Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()global konjonktür de maalesef etkiledi
enerji enflasyon savaş küresel sorun oldu
ancak kısa zamanda toparlanacak ümidim öyle en azından
bizler de iyiyiz şükür alt coinlerle ufak ufak devam
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()İyiyim hocam tşk. ler sizler nasılsınız şu yükseliş sezonu bir türlü tam gelmedi fazla uzamadimi sizce çoğu altcoin iyice diplerde en ufak inişte çoğu aşağı rakamlara geldi
mazar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()hayırlısıyla bol kazançlar
karatepe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()bende de var neo bekliyorum arkadaşım. valla inşallah.
mazar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()ümidim var
selamlar
karatepe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()inşallah hadi bakalım ustam...
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()çok teşekkürler
dileğinizi paylaşıyorum
iyi olduğunuzu umarım
1BeğenmedimŞikayet
Burak96 ()abi cocos nasıl alınırmı bu seviyeden
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Idolum hayırlı isler bol gunesler
Rolantideyim:)))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Emeğine sağlık hocam neo bir ara güzel yükselmişti en son 500 lerden indi tekrar bir yükselme çabası var gibi usd t olarak 26 ve 32 üzerinde kalırsa 50 civarına artabilir tl olarak da güzel artmış olur o zaman
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()ümit ederim
dilediğiniz gibi olur
bol kazançlar
Güneşim_6300 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güneşim_6300 ()Eyvallah abem benim sağolasın, 114 usd den mayıs tan beri tersteyim, sağolsun burda bir kaça arkadasda analiz yaptı olumlu sinyali verdi, bakalım durum neyi gösterecek teşekkür ederim.