Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0488 10:46:23
EUR 36.2859 10:46:23
USD 34.5732 10:46:23
ALTIN ONS $2695.3450 10:46:23

Konu: nok aud yen altın gümüş dolar

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Eylül76 ()

Hayırlısı diyelim hocam beklemeye devam

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Hafta açılışı olmadan yapmış olduğum alt yorumda en son dönüş noktası olan fibonacci 0,618 23,895 ten yukarı dönebileceğini belirtmiştim bu kadar geri çekilme beklemiyordum.
Bu noktaya yakın bir yerden de hızla geri dönmüş görünüyor. Aylıktan baktığımızda çıkıştan söz edebilmemiz için 26,552 üzerinde kapanış alması gerektiğini belirtmiştim bu da gerçekleşmedi gümüş üzerindeki baskı sürüyor ama şu anki görüntü son dört ay diplerin ve tepelerin yükseldiğini görüyoruz.

Benim şahsi kanaatim düşüşlerin uzun sürmeyeceği ve yukarı yönlü yoluna devam edeceği ve bir noktadan sonra sert bir şekilde çıkışa geçeceği yönünde devam ediyor bunun için 0,786 41,658 i kırması gerekiyor bekleyip göreceğiz şahsi kanaatim yanılabilirim ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Seko3535
Henüz bir şey söylemek için erken henüz tehlikeli alandan uzaklaşmış değil şu an yükseliş değil 25,060 ı kıramadı.
Önce 26,060 ı kırması gerekiyor. dolar ise yeterince düşmedi.
@Yılmaz34 orada kalırsa bir şey ifade etmez bir önceki tepeyi geçmesi ve 27,2 üzerinde kalıcı olması gerekiyor.
Ben elimdeki gümüş oranını artırmaya çalışıyorum düşerse memnuniyetle eklerim.
Şu an 0,618 civarı yukarı tepki verdi hafta açılışından önce paylaşmıştım. Ben bu kadarını da beklemiyordum banka makası açana kadar da ekledim.

Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Seko3535 ()

25.060 kirildiki hocam kac gibi kirilim olur peki

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Gecen haftasan girduk 25 i cok kolay getiriyorlar

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Abo benden snaa onu yazcaktim sansa bak dolar geri cekildi onslar yukseldi onslardaki bu yukselis tepkimi yani geri cekilme olur mu analizinde yoksa dondu mu

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumdaki beklentim gerçekleşeceğe benziyor şu an dolar ve metaller ters yönlü hareket ediyor. Dolar endeksindeki çekilme devam ediyor dolar toparlanamazken henüz erken ama gümüş yukarı doğru harekete başladı yukarı devam edebilmesi için 25,060 ı kırması gerekiyor

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Eylül76 hafta açılışı olmadan paylaşmıştım daha önce de bunları defalarca yaşadık ve gümüşte altında sabredip bekleyeni üzmedi fazlasıyla kazandırdı. Daha önce 8 TL lerden girenler erken çıkış yaparak yüksek karı kaçırmış oldular.
Hafta açılışı olmadan alt yorumda genel bir düzeltme yapma ihtimalini ve en son dönüş noktasının 0,618 23,895 olduğunu 23,066 0,786 nın ise düşüşe işaret ettiğini buralara düşeceğini tahmin etmediğimi yazmıştım. 24,478 0,5 te sıkça dönüş yaptığı için teknik analizcilerin eklediği bir nokta buradan da yukarı dönebilir.
Alt yorumda belirttiğim gibi perşembe günkü kapanışı da görmemizde fayda var.
Zararkes yapmayı tavsiye etmiyorum ben de düşünmüyorum ama bunu düşünenler var ise yukarı düzeltmeye gittiğinde direnci kırıp kıramadığına dikkat edip ille de yapacaklarsa yukarı döndüğünde parçalı olarak direnci kıramaması halinde yapmalarında fayda var derim.
Ben şu an zararkes düşünmüyorum ve sabredip beklemesini bilenin fazlasıyla karla çıkacağını düşünüyorum ytd.

Herhangi bir değişiklik olması halinde gene takipçilerim için paylaşım yapacağım inşaallah.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şu an bir şey söylemek için erken ama dolar endeksindeki düşüş bu şekilde devam ederse dolar TL de geri çekilme ve metaller JPY de yukarı sert sert ataklar gelmesi beklenir.
Son zamanlarda şahit olduğumuz metallerle doların beraber yukarı hareket etmesi artık sona ereceğe benziyor.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Hafta açılış olmadan önce yapmış olduğum alt yorum geçerli. Dxy deki yükselişe rağmen gümüş fazla geri adım atmadı. Yukarı devamı için 25,471 i yukarı kırması gerekiyor.

JPY toparlanma eğilimi gösteriyor. 121,160 ı kırması gerekiyor.

Dolar endeksi gerileme eğilimi gösteriyor

0BeğenmedimŞikayet

Eylül76 ()

Ben kuvvet kullanıyorum ama hiç memnun değilim

Myagmurr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Myagmurr ()

Fiba mı Kuveyt mi arkadaslar

Eylül76 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Eylül76 ()

Ellerinize sağlık hocam iyi günler

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben elimdeki gümüş oranını azaltmayı düşünmüyorum. Daha önce alım fırsatları oldu kağıt üzerinde hep tutturduk ama banka makası açarak alım fırsatı vermedi.
Haftalıktan baktığımızda üstte 25,780 ve 26,945 dirençleri var. Altta ise 25,080 24,478 ve genel bir düzeltme olması durumunda 0,618 fibonacci en son dönüş noktası 23,895 var 0,786 23,066 nın kırılımı ise düşüşe işaret eder ben buralara düşeceğini tahmin etmiyorum keşke daha aşağı düşse bedava gümüş sahibi etmek istiyorlarsa memnuniyetle eklerim gerekirse iki sene bile beklemeye değer, ama böyle bir şey olacağını zannetmiyorum.

Perşembe günü kapanışla birlikte aylık kapanışı da görelim. 26,552 üzerinde aylık kapanış alması halinde sonraki üç ay içerisinde yukarı ciddi bir sıçrama yapabilir önceki üç aya baktığımızda 21,433 ten buraya kadar zaten ciddi bir çıkış yaptığını görüyoruz 0,786 24,555 in kırılımı yukarı devam manasına geliyor.

Pazartesi gaplı açılış yapar yukarı devam ederse devamının geleceğini düşünüyorum.

Eylül76 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eylül76 ()

Hocam beklemeye devam mı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum