Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 14:21:58
EUR 35.9598 14:21:58
USD 34.5492 14:21:58
ALTIN ONS $2717.4500 14:21:58

Grafiği gönderen: Manga

alttaki resime bakarsak platinin 980 lerde daha önce dip yapmış olduğu görülüyor

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Pazartesi % 2 koyarak üstünü tamamlarsınız
Pazartesi platin yükseliş devam eder ytd
Ben acemiyim

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Gerçekten anlamıyorsun hocam
Milleti yanlış yönlendiriyorsun
Ben gümüşte geçen haftalarda sizi dinleseydim
Çok zarar etmiştim
Çok şükür kendi kararlarımı kendim veriyorum
Kusura bakmayın

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Platin yükseliş başladı hocam grafiği izleyin
Saygılar
Boşa % 2 zararla malın yarısını sattınız
Ama yinede siz bilirsiniz
Kendi malınız
Ben karışmam

1BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Platinin yukselmesini ben de isterim yari platin bende hala var . duserken destege yakin satarim ola ki gunusteki gibi destk aldi cikti sadece firsat kaciririm duserse de asagidan alirim sen yuklu platinde oldugundan dusme ihtimali bilecikdirtiyir seni anliyorum ama su dedi o dogru sebin dediği gin yankis anlamiyorsun tavirlari hos degil

Esenle için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Kapanışı seyret
Hepsi pozitif kapattı
Kusura bakmayın ama hocam
Siz yanıldınız
Çok çok geçmiş olsun
Haftaya platin 500 üzeri
Saygılarla

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

bak dostum sanırım sizde hep kendi yazdığınızı okuyorsunuz. )
burda zararda olduğum zaman hep yazmışımdır. yani tek siz söylemiyorsunuz. ben her zaman zararımı yazmışımdır

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

@ASRN
Zaten öyle bir şey demedi lütfen çarpıtmayalım
Onsları söyledi
Gümüş 25.45 üzeri
Altın 1945 üzeri
Platin 1004 üzeri pozitif dedi

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Hayatta en itici sey birini digeri ile kiyaslamaktir bunu normal hayatta yapma sana tavsiyem

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Brent petrol ile onslar arasinda digrudan baglanti aramayi kim ogretti ? @ASRN oyle bisey demez. hem alim satimlarini cigu paylasmiyor @ASRN hic terste kalmiuor mu? terste kaldigini burada tek soyleyen benim cogu gizliyor bunu da bilesin

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Sadece platin ons düşük
Gümüş ons ve Altın ons çok iyi durumda
Saygılar

Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Zaten hepsi yeşil

Sadece platin düşük

Gümüşe bak 25.545

Altın onsa bak. 1954

Hocam kusura bakmayın ama siz pek anlamıyorsunuz

Bu işin duayeni @ASRN hocam

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Onslar brent petrolle dogrudan etkilenseydi su anda hepsi yesil olmasi lazim tersine hepsi kirmizi

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

Ustam su an 10yillik tahviller de yukselmis baya 2.488 o yuzden onslar baskilaniyor.. ytd.. ama bur haber paylastim kimsenin umrunda olmadi aramkoyu vurmus husiler sudi arabistanda platini etkilemez mi yahu brent artmas mi bu durumda tam da hafta sonuna giriyoruz.. ? ytd..

0BeğenmedimŞikayet

BOZHİMAS ()

119.47 şu anda.
Ama 10 yıllık tahvillerinde etkisi var diye biliyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Özür diliyorum ama yanılıyorsun hocam
Lütfen brent petrolü takip ediniz

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Yukari gapli acmasi icin neden yok ama asagi acmasi icin neden var gozunu 983 destegine dikmis gozukuyor malesef

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Dostum cikislarda korkmam ama dususlerde onslar hep korkutmustur beni yari yariya ciktim hem tamamen cikmadim asagidan alirsam ortalamayi dususurum dusuncesiyle yalniz bu dususu cok iyi degil desuk diye ucuz alalim dedik ama her dip ucuz degildir dibin dibi vardir ben de dibin dibinden almaya niyetliyim kademe 990 asagisi gidecege benziyor ytd

kalennder için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Yukarı gaplı bekliyorum
Brent petrol 120 dolar a çıkmış
Geçen haftalarda brent petrol 120 dolar iken
Platin 530-540 larda idi haberin olsun

0BeğenmedimŞikayet

kalennder ()

Elbette bir plana göre işlem yapıyorsunuz benden de tecrübelisiniz ancak Yılmaz hocam gördüğüm kadarıyla ufacık da olsa terste kalmak sizi biraz telaşa sürüklüyor gibi. Daha dün bir bugün iki. Tabi sizin yaptığınız daha kötüsüyle karsilasmama adına bir tedbir ancak dediğim gibi biraz telaş sezinliyorum sizde. 10,40 tan gümüş alıp almayani döverim diyen Yılmaz hocamızın rahat ve kendinden emin halinizi görmesek ilk defa yatırım yapıyorsunuz sanacagiz:)

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

göstergeler hiç iyi değil
. ben zarardayım bu göstergeler nasıl düzelecek bende bilmiyorum.
ne olursa olsun sararkes yapmamaya karar verdim. zaten zarar kes yapacak durumda değilim

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Sansima kusecegim ama boyle dususlerde gapli yukari actigi cok olmaz tersine gapli asagi acar

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

Ustam insallah isabetli olmustur ne diyeyim siz daha tecrubelisiniz belki siz haklisinizdir.. hayirli olsun diyelim..

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Aşağı düşmezse platin
Pazartesi yukarı gaplı açarsa ne yapacan

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Destek kirmasi sakat olur yarisini satayimnki yarisinj asagidan alabileyim

Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

Bu ara cok sakat islemler yapiyosunuz usta kusura bakmayin ama.. :(

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Platin mevcudun yarisini yuzde 2 ile zarar kes yaptim destek kirarsa asagidan alacagim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum