Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Fiba mı bu?
GEÇİLMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()dolar 464
altın347
gümüş230
TL OLARAK
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Benim rakam o makası az olanları kat ve kat üzerinde emin ol :)
1BeğenmedimŞikayet
emtia_alsat ()Özel kur yok bende. Makas fiba da 3 kuruş. Bazen Altın a da düşüyor.
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Arkadaşlar tüm döviz ve emtia makas aralıklarını yazsanıza
2BeğenmedimŞikayet
Rovan ()Özel kur değil herkes için ayni ama 2 gündür böyle her zaman bu kadar düşük olmuyordu yinede digerlerinden iyiydi kuru
1BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()bakiye olması onemli değil fıba guvenilir bende fıbadayım özel kur yok kişiden kişiye değişir
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Bakiye ne kadar olması lazım özel kur için mi? Fiba ğüvenilir mi? İrternetten hesap açılıyor diye duydum dogru mu?
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()her türlü senaryoları vardır:)
21erc06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()biraz hesaba para at:)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()neden 4 lira aldın da alıyor altını yavv
0BeğenmedimŞikayet
Lucky_38 ()Nadir bir durum
0BeğenmedimŞikayet
21erc06 ()Acaba düşecek diye aldırmaya mı çalışıyorlar
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()dolar bende 10küsür krş sizde nasıl 4krş anlamıom parite makası 49-70 arası xag/usd
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()aynen öyle kuveytte makaslar 20 kuruş
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Başak32 ()Kuveyti ben terkettim
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Siz ne yaptınız?
Böyle giderse kuveyt beni kaybedecek..
Baya saçmaladılar artık.
Bizim makaslar büyük..
0BeğenmedimŞikayet
RSL47 ()Bu en özelinde özel kuru sanırım
0BeğenmedimŞikayet
Başak32 ()Evet bugün daha düşük
BOZHİMAS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZHİMAS ()Sizinki iyi.
Oynama oluyor genede.